Merhabalar arkadaşım için laptop bakıyorum tam 8000 tl bütçesi var, yazılım yapıcak fakat arada oyunda oynuycak bu fiyata en f/p laptop hangisiyse önerirseniz harkia olur
Merhabalar abim için sistem arıyorum 9000 tl bütçem var ve bu fiyata monitör dahil bir sistem arıyorum, monitör 2.el olabilir onun dışında 0 arıyorum, olabilicek en düşük sistem olabilir, oynuycağım oyunlar: gta v, valorant, minecraft
Merhabalar benim şuanki sistemim imza kısmımda yazan sistem. bugün internestte dolaşırken modart'ın rx6650xt li sistemine denk geldim ve fiyatı sadece 11.000 tl idi benimde aklıma direkt elimdeki pcyi satıp ondan almak geldi. sahibindenden falan baktığım kadarıyla benim sistem ve benzeri...
Merhabalar benim bir soru olucakı, sorum şu ki gün geçtikçe bilgisayar bileşenlerinin fiyatları artar mı? yoksa her çıkan yeni bileşen daha güçlü/kaliteli olduğu için fiyatlar artarmı?
Merhabalar sistemim imzamda yazıyor ben bu sistemi 2/3 yıl götürmesi ümidiyle almıştım fakat gidişata bakılırsa 1/1.5 yıl anca götürür. Bende bu durum karşısında sistemimi geliştirmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Yazları çalışırsam 10/12k alırım. gerekirse 2 yaz üst üste bile...
Merhabalar sistemim imzamda yazıyor ben bu sistemi 2/3 yıl götürmesi ümidiyle almıştım fakat gidişata bakılırsa 1/1.5 yıl anca götürür. Bende bu durum karşısında sistemimi geliştirmek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Yazları çalışırsam 10/12k alırım. gerekirse 2 yaz üst üste bile...
Merhabalar benim şaunki sistemim imza kısmında yazan sistem ve ben bu sistemden şuana kadar gayet memunum ama bunda 2/3 yıl sonra eski bir sistem olmaya başlıycağını şuanki oyunların gidişatından anlıyabiliyorum bende bunun üzerine yazın çalışıp ortalama 2/3 yılda sistemimi baştan sona...
Merhabalar ben az önce topladığım bir sistemi sipariş ettim sizce sistem nasıl iptal etmelimiyim?
RX6600 EKRAN KARTI
R5 5500 İŞLEMCİ
A520M ANAKART (RAMLER 3600MZh OLDUĞU IÇIN B450M ALMADIM.)
2x8 16 GB 3600MZh CL18 RAM
4 FANLI RGB MESH KASA
500 W 80+ PSU
500 GB KINGSTON 3500/S OKUMA 2100/S YAZMA...
Merhablar benim yaklaşık 11k bütçem var ve rx6600 lü bir sistem arıyorum. normalde shiftdeletenin sd2 sistemini alıcaktım fakat onunda stoğu bitmiş. sizin 11 k bandında bir sistem öneriniz varmı?
toplama yada hazır farketmez.