Arama sonuçları: *

1. N

1 tl ye bilgisayar ilanı

sikayet et tıklayıp sikayet edersen boyle ilanlari kaldiriyorlar. öne çıksın diye yapıyorlar
  2. N

Ankara'da Güvenilir Pc Montajı Yapan Yer Öneri .

motaj kolay 10 video izle rahat yaparsın yapamayacağını düşünüyorsan bilgisayar tamir dükkanlarının hepsi yapar zor bir şey değil
  3. N

amd mi intelmi daha iyi

karşılaştırmadım ama şunu belirteyim amd işlemciler stok olarak(overcloak yapılmadığında) intelden güçsüz kalabiliyor ama oc yapıldığında sıvı soğutmayla rahat geçiyor. oc yapmayan biriyseniz intel tercih edebilirsiniz ben oc yaparım diyorsanız o şekilde amd sıvı soğutmayla tercih edilebilir
  4. N

Render iş PC Tavsiyesi

o ekran kartı şirketler için fazla işlem yapsın diye pahalı ekran kartı renderda iş yaparmı bilmem ama fiyatına göre rezalet https://technical.city/en/video/RTX-A4000-vs-GeForce-RTX-4070-Ti rtx 4070 ti %80 daha performanslı görünüyor o karttan ve fiyatları aynı
  5. N

Render iş PC Tavsiyesi

rtx 3060 ti veya amd rx6750 xt ekran kartlı bilgisayar bakabilirsin. videoya baktım amd daha fazla elektirik yakıor 30 watt fazla ve amd 6 drece fazla ısınıyor tabi 5-10 fps fazla veriyor.
  6. N

Almanya'dan laptop alcam

bütçene göre bak işte. leptoplarda bazı modellerde amd işlemciler fazla ısınıyor ona dikkat et özellikle dell ryzen 4800h di sanırım 98 dereceleri bile gördüğünü söyleyenler olmuştu. bütçene göre nvidia 3050 ekran kartlı, nvidia 3050 ti, nvidia 3060 .. tercih debilirsin bunun altı günümüz için...
  7. N

i3 10100F vs i3 12100F

karşılaştırma videosuna baktım 12100f daha yüksek ram mhz desteklediğinden bazı oyunlarda 10-14 fps fark atıyor bazı oyunlarda aynı hatta 1-2 oyun ram fazla yüklenmeyince 10400f geçiyor 1-3 fps 10 tane oyun denemesi oyun / 10400f / 12100f forza = 147 - 154 cyberpunk = 109 -...
  8. N

i3 10100F vs i3 12100F

zamanında 10100f yerine 10400f alsaydın daha iyi olurdu 12100f ile nerdeyse başa baş işlemci
  9. N

bilgisayar çalışmıyor acil yardım lütfen

uzun süre bilgisayar açılmazsa bios pili sorun yaratır. söküp biraz bekledikten sonra 1dk yeter sanırım takman lazım (elektirik kapalı olsun) sonra açarsan düzelir. hard disk çıkar öyle çalıştır çalışırsa kapat harddisk tab çalıştır
  10. N

Hangi sistemi satın almam daha mantıklı olur ?

amd islemciler leptopta yüksek sicakliklara ulasabiliyordu almadan once mutlaka forumlara yorumlara bak. masaustu her zaman icin daha performansli olur karsilastirmaya getek bile yok zaten yaninda tasimicaksan evde sabit yer varsa masaustu tercih edebilirsin.
  11. N

SSD mi alayım HDD mi?

hhd'de performans ne arar. m2 yerin varsa sata ssd boş yere almışsın. m2 hızı 3000mb/s bulurken sata 300mb/s lerde kalıyor. m2 al paran varsa 1 tb hard disk ucuzdur sadece veri depoluyacaksan alabilirsin ek olarak
Top Bottom