Arama sonuçları: *

1. nevin34

Bilgisayar alicam iki tane toplama yaptim birisi amd digeri intel hangisi sizce?

buyrun https://bto.eu/cart/?cxecrt-retrieve-cart=37725 1643718124 yani toplama yaparken ki en iyi sistem bunlari butcemi asmicak sekilde olan butcem 1100 euro du en fazla ikiside 1054 1059 euro ya denk geliyor
  2. nevin34

Bilgisayar alicam iki tane toplama yaptim birisi amd digeri intel hangisi sizce?

cunku toplama sitesinden en yuksek secebildigim 980 pro yok malesef orda
  3. nevin34

Hollandada yasiyorum ikiside nerdeyse ayni fiyata geliyor toplama 1 1059 euro toplama 2 1055 euro butce onemli degil toplama yaparken ki en yuksekleri sectim birisi intel digeri amd Neden kotu demissiniz anlamadim yuksek performansli donanimlari sectim ozellikle
  4. nevin34

Merhaba Arkadaslar, Yardimci olursaniz cok sevinirim toplama bilgisayar topladim iki tane internetten ama hangisini alicama kara veremedim sizce en iyi performansi hangisinden alirim neden yardimci olan yada olmuyan herkese simdiden cok tesekur ederim. Bilgisayar toplama 1 Kasa be quiet! Pure...
Top Bottom