Arama sonuçları: *

1. nolofin

APU sistem için öneri

Konu güncel...
  2. nolofin

APU sistem için öneri

RAM miktarı ve SSD kapasitesi işi değiştiriyordu biraz
  3. nolofin

APU sistem için öneri

Yeni konu açmamak için tekrardan buraya yazıyorum. Konuyla alakalı yeni bir sorum var. Ryzen 5 3400g Corsair 2x8 3000mhz cl16 ram Msi b450a pro Max anakart Markasını hatırlayamadığım eksi bir hdd Bu sistem için psu önerebilir misiniz uygun fiyatlı.
  4. nolofin

APU sistem için öneri

3400g ile söylediğiniz gibi 3000+₺ fiyatlara geliyor söylediğiniz gibi. Ancak bu üst limitim daha monitör problemim de var. 4000₺ bandına çıkarsak kasayı alıp monitör için 2 ay beklemek gerekebilir :) o yüzden bütçeyi aşamıyorum pek maalesef öneriniz için teşekkürler
  5. nolofin

APU sistem için öneri

Teşekkürler 👍🏼
  6. nolofin

APU sistem için öneri

Peki anakart b450 mi yoksa a320 işimi görebilir mi? 1608016311 Ssd olarak ne kullanıyorsunuz?
  7. nolofin

APU sistem için öneri

Fps türü oyunlar tercih ediyorum genellikle. Yani hikayeli oyunlar pek tercih sebebi değil benim için. 3200g Li sistemi ne kadara mal etmiştiniz?
  8. nolofin

APU sistem için öneri

7-8 ay öncesinde r5 2600 + gtx1650 lı bir sitem toplamıştım bu sistem e-spor oyunları için fazla fazla yeterliydi. O zamanki kur ile 4000₺ bandına gelmiş idi. Bazı mecburiyetlerden ötürü elden çıkarmak durumunda kaldım. Bu yüzden ekran kartı olayına girişmeden sonrasında da ekran kartı eklemeyi...
  9. nolofin

APU sistem için öneri

Cs go tarzındaki oyunlar oynadığım için ekran kartına para vermek yerine apu almak daha mantıklı gelmişti. Ancak söylediklerinize bakılırsa apu sistem kullanmak pek mantıklı değil gibi. Peki uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı?
  10. nolofin

APU sistem için öneri

Eski bir ekran Eski bir ekran kartına para vermek, yeni nesil bir apu ya para vermekten daha mantıklı mı? Yanlış anlamayın gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
  11. nolofin

APU sistem için öneri

Selamlar, Uygun fiyatlı bir sistem toplamayı düşünüyorum, bu yüzden apu tercih etmem gerekli sanırım. Bütçem 2500-3000₺ arası üstüne eklemek yapmak isterdim ancak monitör de alacağım için bütçeyi maalesef yükseltemiyorum. Csgo için 150 fps altına düşmeyecek şekilde bir sistem toplamaya bu...
Top Bottom