Arama sonuçları: *

1. N

Bilgisayarımı güncellemek istiyorum

İlk olarak ram ve anakarttan başlamanı öneririm. Hdd sağlığına hdtunepro adlı programdan bakmanı ve eğer ölüyse değiştirmeni tavsiye ederim.
  2. N

Sistem Güzel mi

Fiyatına göre gayet güzel.
  3. N

beyler fps az gibi mi yoksa normalmi

Eğer ultra ayarlarda oynuyorsan gayet normal değerler bu arada ramlerin frekansı yükselmiyorsa biostan ram profili seçerek ayarlayabilirsin.
  4. N

Arkadaşlar monitörlü bir sistem önerir misiniz ? max 6250 tl yardımcı olursanız sevinrim

Toplamda 5400 tl civarı tutuyor geri kalan paranla ekleyebilirsin zaten sitedende ekleyebiliyorsun
  5. N

Arkadaşlar monitörlü bir sistem önerir misiniz ? max 6250 tl yardımcı olursanız sevinrim

Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Monitör UM.UX1EE.S01 https://www.incehesap.com/rip-1658x-mezarci-gaming-pc-fiyati-45486/
  6. N

Cs go da ani takılmalar

Bu arada sonradan kasaya eski bir hdd koyup oyunu onun içine yükleyip oynuyorsan kesinlikle hdd den kaynaklanır.
  7. N

Cs go da ani takılmalar

Hd Tune Proyu gezginler üzerinden indirip oyunun kurulu olduğu diske test uygulayıp sağlık durumuna bakman gerekiyor ani düşüşlerin sebebi genelde harddisklerin bozuk olmasından kaynaklanır.
  8. N

Biri bana pc onersin

https://www.incehesap.com/rip-1658x-mezarci-gaming-pc-fiyati-45486/
  9. N

elimde ekran kartı var buna uyacak pc arıyorum

AMD RYZEN 3 2200G 3.7GHz AM4+ 65W Kutusuz, Orijinal Fanlı (675 TL) Gigabyte A320M-S2H Amd A320 AM4 Ryzen Soket 3200MHz O.C. DDR4 DVI&HDMI Anakart (410 TL) Apacer Panther 8GB 3000MHz DDR4 Ram (300 TL) Hi-Level Ultra HLV-SSD30ULT/240G 240 GB SATA 3 2.5″ SSD (250 TL) Everest Ec337-Kk3 400W Peak Atx...
  10. N

ekran gelmiyo

Çok anlamam diyorsan belki ekran kartını yanlış takmış yada güç kablolarını eksik takmış olabilirsin. Bir bilgisayarcıya gitmeden önce bunlara bakmanı öneririm.
  11. N

ekran gelmiyo

Dostum öncellikle bu sorun eskiden varmıydı yoksa yenimi oldu? 1593192655 Öncelikle kabloları kontrol et eğer sorun devam ederse kasaya gelen gücü kapat fişi çek ve 30 saniye kadar açma tuşuna basılı tut statik elektriği boşalsın baktın yine olmuyor aç kasanın kapağını kabloları vs kontrol et.
  12. N

Sistem toplarken nvıdıa mı amd mi seçmeliyim

Haklısın dostum amd fiyat performans ürünü fakat çok eksikleri var ben hem amd hem nvidia kullandım yazılımsal olarak dağlar kadar fark var aralarında nvidia çok önde.
  13. N

Bilgisayar Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler

Aslında çok basit şeyler fakat çok önemliler eğer bunları yapmayanlar varsa yeni bilgisayar almanın hiçbir manası kalmıyor neredeyse...
  14. N

Sistem toplarken nvıdıa mı amd mi seçmeliyim

Amd yazılımsal olarak nvidiaya göre geride amd ekran kartları nvidiaya göre daha çok ısınır. Fakat fiyatları nvidiaya göre daha uygundur bu tamamen bütçene göre değişir. Ben Nvidia öneriyorum kartım çok iyi çalışıyor eğer almak istersen GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB
  15. N

MONİTÖR KÖTÜ GÖSTERİYO

Ekran kartı driverini mutlaka güncelle bilmiyorsan modelini yaz sana atayım.
  16. N

MONİTÖR KÖTÜ GÖSTERİYO

Monitörün 1920x1080 desteklemiyorsa gayet normal öyle gözükmesi
  17. N

MONİTÖR KÖTÜ GÖSTERİYO

Çözünürlük ayarın nedir?
Top Bottom