Güvenilir, sistem aldım gayet güzel bir şekilde geldi, sonrasında ekran kartı almıştım. Sorun çıktı ekran kartında sistemsel, ellerinde aynısı kalmadığından üst modeli ile değiştirmişlerdi, fiyat farkı almadan.
Direk orada yaptıracakları sanmıyorum. Aldıktan sonra kendin yaparsın ama böyle oldu komple iade ediyorum işi uzun sürer yararlar yorarlar seni gibi geliyor ama ekran kartı bozuk çıktı, garanti yollar.
Senin sistemin aynısı gibi benim sistem 5600 ve 3060 aldım, yükselttim sistemi gayet güzel oldu, kule tipi soğutucu aldım ag400 gayet güzel bir sistem oldu.
Deli indirimler mı var, site çöktü. İndirim söylenen arkadaşlar zorla bu siteden almıyorsunuz ya karşılaştırın 50tl bile cebinizde kalıyor ise yapıştırın geçin.
Kullan bu sistemi ileriye doğru yükseltme yapacağın zaman, artık anakart sınırında olacağından yükseltme gidersin. Ram konusunda 2x16 yaparsın hiç bir sorun yaşamadan mis gibi kullanırsın.
Zaten demek istedikleri demek istediği güzel işlemcili ve ekran kartı bir sistem alırsın ekran kartı sadece oyun için lazım olmuyor zaten, sen diyorsan ben apu olarak en iyisi alacağım sonra 3000 serisi ekran kartı takacağım o başka
gittigidiyor gibi sitelerden bak oradalarda 15tl var, alınca ürün anahtarını kontrol et oem olduguna emin ol değilse tekrardan key iste alırken oem diye satanlara bak. Bişe indirmeden sadece cmd yaptın ise her şey açıldı ise devam et sorun çıkarsa oem alırsın
Anakart ve ekran kartı ile ilgili zaten cevaplamış arkadaşlar, +14 TL verip ramını 3200 MHZ yap. Ve Sdd falan kısıp ekran kartını 1660s yapabiliyorsan yap. Sdd falan eklemesi kolaydır sonradan
1599652170
Evet biostar al
da3 alınabilir, ama buradan alacağım dersen, ram teke düşür, sdd kıs oradan artan ile ekran kartını 1660s yap sonra yükseltme yapılması kolay şeylerden kısabilirsin, sonra m2 takarsın üstünede ram yükseltme yaparsın.