Arama sonuçları: *

1. noyan123

GAME GARAJ GÜVENİLİRMİ

Güvenilir, sistem aldım gayet güzel bir şekilde geldi, sonrasında ekran kartı almıştım. Sorun çıktı ekran kartında sistemsel, ellerinde aynısı kalmadığından üst modeli ile değiştirmişlerdi, fiyat farkı almadan.
  2. noyan123

Sistemim Ne Kadar eder?

Merhaba arkadaşlar Sistemimi satmayı düşünüyorum ne kadar eder acaba fikir verebilir misiniz? İşlemci: AMD 5 5600 Soğutucu: Deepcoll AG400 Anakart: Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Ekran Kartı: Inno3D RTX 3060 Tİ Twin x2 Ram: Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x16GB) 3000Mhz...
  3. noyan123

Bir sorum var vatan Bilgisayar test yapıyorlar mı furmark falen

Direk orada yaptıracakları sanmıyorum. Aldıktan sonra kendin yaparsın ama böyle oldu komple iade ediyorum işi uzun sürer yararlar yorarlar seni gibi geliyor ama ekran kartı bozuk çıktı, garanti yollar.
  4. noyan123

Çözüldü✓ Ryzen 5 3500 gtx 1660 süperli sistemime upgrade tavsiyeniz nedir ?

Ben satın aldığımda 2 ay önce aldım hepsini, 12.5 bin gibi bir fiyata geldi
  5. noyan123

Çözüldü✓ Ryzen 5 3500 gtx 1660 süperli sistemime upgrade tavsiyeniz nedir ?

Senin sistemin aynısı gibi benim sistem 5600 ve 3060 aldım, yükselttim sistemi gayet güzel oldu, kule tipi soğutucu aldım ag400 gayet güzel bir sistem oldu.
  6. noyan123

İtopya Karne indirimleri

Deli indirimler mı var, site çöktü. İndirim söylenen arkadaşlar zorla bu siteden almıyorsunuz ya karşılaştırın 50tl bile cebinizde kalıyor ise yapıştırın geçin.
  7. noyan123

.

Kullan bu sistemi ileriye doğru yükseltme yapacağın zaman, artık anakart sınırında olacağından yükseltme gidersin. Ram konusunda 2x16 yaparsın hiç bir sorun yaşamadan mis gibi kullanırsın.
  8. noyan123

1660 super mi 1650 Super mi

1660S yapıştır direk
  9. noyan123

Vray render için sistem önerisi

Parçalarsın :)
  10. noyan123

Game garajdan pc alınır mı??

Alınır, iyidir ve sorun çıktığında baya ilgililer
  11. noyan123

Pc ne kadar eder 2.el

Sistemini parçaları araştır biraz, OC yapıldığında nasıl oluyor arkadaşın dediği gibi satış alanında değerleri not düşersin hem satışa katkısı olur.
  12. noyan123

Game Garaj Güvenlir Mi

Game Garaj güvenilirdir. En kısa sürede eline ulaştıran firmalardan.
  13. noyan123

Bu durumda en mantıklısı APU mudur ?

Zaten demek istedikleri demek istediği güzel işlemcili ve ekran kartı bir sistem alırsın ekran kartı sadece oyun için lazım olmuyor zaten, sen diyorsan ben apu olarak en iyisi alacağım sonra 3000 serisi ekran kartı takacağım o başka
  14. noyan123

Windows 10 lisans sorusu

gittigidiyor gibi sitelerden bak oradalarda 15tl var, alınca ürün anahtarını kontrol et oem olduguna emin ol değilse tekrardan key iste alırken oem diye satanlara bak. Bişe indirmeden sadece cmd yaptın ise her şey açıldı ise devam et sorun çıkarsa oem alırsın
  15. noyan123

GameGaraj r5 2600 rx580 veya 1650s sistem

Anakart ve ekran kartı ile ilgili zaten cevaplamış arkadaşlar, +14 TL verip ramını 3200 MHZ yap. Ve Sdd falan kısıp ekran kartını 1660s yapabiliyorsan yap. Sdd falan eklemesi kolaydır sonradan 1599652170 Evet biostar al
  16. noyan123

Gamegaraj güvenilirmidir özelleştirmeli sistem alınır mı?

Güvenilirdir. Baya bilgililerdir sizi üzmezler bir sorun olduğunda, bende yakın zamanda aldım sistem.
  17. noyan123

sistemi aldım cok sagolun (Hepiniz Çok Sagolun <3)

Hayırlı olsun, güle güle kullan
  18. noyan123

Aquarius 5AN bu şekilde nasıl olmuş ?

o zaman dediğim gibi yapabilirsin yada az daha bekle gelir illa bende Aquarius 5AN kullanıyorum.
  19. noyan123

Aquarius 5AN bu şekilde nasıl olmuş ?

da3 alınabilir, ama buradan alacağım dersen, ram teke düşür, sdd kıs oradan artan ile ekran kartını 1660s yap sonra yükseltme yapılması kolay şeylerden kısabilirsin, sonra m2 takarsın üstünede ram yükseltme yaparsın.
Top Bottom