hangi siteden topladığında ucuza geliyorsa ordan al. sinerjiden çok fazla ürün aldım başıma hiç bir şey gelmedi. bu gelmeyeceği anlamına gelmiyor. başka sitelerde öyle garanti vermez uğraştırırlar sadece.
Alakasız orijinal oyunlarda da olur. Dosyaları 1E1 aynı Cyberpunk ilk çıktığında çok sıkıntılıydı arkadaş Torrent'e sıkıntı olmadı bende dedi oradan indirdim sorunsuz daha stabil oynamıştım. sürekli çökme oluyorsa ekran kartını güncelle öyle dene.
valla benim amd ekran kartı kullanmamın tek sebebi ekran kartı grafik ayarları yerleri vb diğer özellikler çok hoşuma gidiyor. ndvia tarafında windows xp gibi hiç çekici gelmiyor ve driver sorunuda hiç yaşamadım.
kesinlikle katılmıyorum 240hz ips aoc var birde 144 wiewsonic va panel var allahtan benimkisi oyunlarda ghosting yapmıyor gözle görülüyor curved monitör ana monitör olunca daha rahat hissediyorum kendimi ortaya alınca.
evet sorunsuz çalışıyor. ürün bu 3.500 tl fiyata gelmişti kasım ayında.
https://www.amazon.com.tr/Patriot-Viper-7000MHz-Masa%C3%BCst%C3%BC-Bellek/dp/B0BT24GYYV/ref=sr_1_3?keywords=patriot&qid=1704666343&sr=8-3&th=1