Arama sonuçları: *

1. O

çözünürlük hatası mı

masaüstündeki simgeler yansımalı şekilde çift ve bulanık gözüküyor nasıl düzeltebilirim
  2. O

200-250TL Gaming klavye

rampageler icin switchleri kotu diye duymustum dogru mu
  3. O

200-250TL Gaming klavye

bu fiyat araliginda guzel mekanik klavye onerir misiniz
  4. O

montaj doğru mu

beyler dogru takmis miyim kablolari ve bir tane 2lik kablo ekran kartina degiyor soru olur mu ve montaj dogru mu
  5. O

hangi kablolari takmam gerek

beyler kablolarda 8lik kablo yok hangisini hangisine takicam
  6. O

ekran kartını doğru montajlamış mıyım

beyler olmuş mu bide kablolari nerelere takıcaz ve yanlis yapmis olursam bilgisayar bozulur mu
  7. O

PC bugun geldi ama kutuda delik vardı iade mi etmeliyim?

aga geri iade varsa eğer açıp test ettikten sonra devre dışı olmuyor mu iade hakkımız
  8. O

t test yaptiktan sonra geri iade edip yenisini alma var mi sonucta açmış oluyorum
  9. O

incehesaptan aldigim pc bugun geldi ama kutuda delik vardı kargo yerine geri gitmiş sizce almalı mıyım geri mi yollamalıyım kargocu taşıyabilmek için delik açtım demiş
  10. O

vga hdmi dönüştürücü

vga'dan hdmi dönüştürücü aldım doğru mu girişleri falan anlamıyorum da
  11. O

200-250TL klavye mouse seti önerisi

kral ışıklı mışıklı yok mu xd
  12. O

200-250TL klavye mouse seti önerisi

200-250tl arası klavye mouse seti önerebilir misiniz
  13. O

internet nasıl bağlayabilirim

ethernet kablosu ile kasaya internet bağlamak istiyorum lakin ethernet kablosunu hangi yuvalara sokmam gerek
  14. O

2060 ekran kartı ve vga monitor

reis örnek olarak bir tane önerir misin power suppylı anlamadım da
  15. O

2060 ekran kartı ve vga monitor

dostlarım dönüştürücü almayı düşünüyorum lakin hangisi iyidir ve çalışır bilemiyorum bildiğiniz veya kullandığınız vga to hdmi dönüştürücü var mı
  16. O

1TB 5400Rpm HDD

eyvallah reis bide bir süre sadece harddisk kullandiktan sonra m2 takacagim demistim toshibanin rc 250gb ssdsi yeterli olur mu depolamayi hdd uzerine yaparim ssdyi kullanirim
  17. O

1TB 5400Rpm HDD

reis son olarak 1tb 5400rpm hdd acilis suresi haricinde performansi dusurur mu islemci ve ekran karti performansini falan
  18. O

1TB 5400Rpm HDD

kral 7200 secenek sunmuyor 5400 sekilde alip birkac ay sonra m2 nvm ssd taksam olur mu o zamana kadar idare eder mi beni 1592500346 reis seceneklerde 7200 yok 5400 rpm birkac ay goturmez mi beni daha sonra m2 takarım.harddisk pc performansini islemci ekran kartini etkiler mi
  19. O

1TB 5400Rpm HDD

hazır toplama sistem alacagim da r5 3600 ve asus rog strix 2060lı lakin içinde kronik sorunlu ssd var ve bana sundugu disk secenegi de 1tb 5400rpm wd harddisk sizce bu ssd olmadan bu harddiski kullansam sorun yasar miyim oyunlari ultrada oynamama gerek yok genel olarak işlemci pc performansi ve...
Top Bottom