Arama sonuçları: *

1. oxej

160000 Tl'ye Sistem Toplama

Anakart olarak tavsiyeniz peki?
  2. oxej

İleride ekstra ssd alacağım soğutucusuz almayı düşünüyorum fazladan olanı ona takarım diye düşünerek aldım. Ekran kartını Rog 4070 Ti idi ondan vazgeçtim. Asus Tuf Gaming 4080 Super olarak güncelledim. 1711881503 Bu sistemde taksit seçenekleriyle aynı fiyata denk geliyor hatta monitör 30k...
  3. oxej

4070 Ti yerine https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4080-super-oc-edition-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti_u25192#bTableUrunDetay bunu düşünüyorum
  4. oxej

Bana burda en düşük donanımı gösterir misiniz? Ayrıca yerine koyabileceğiniz yüksek donanımı?
  5. oxej

Furkan değerli yorumların için teşekkür ederim özelden mesaj atar mısın?
  6. oxej

Sistemi oyun için ve diğer amaçlar doğrultusunda topladım. SSD kasıtlı olarak o şekilde alındı. Örnek olarak düşünüyorum, PSU'dan ve SSD'den kıssam bile 4090 fiyatları epey yüksek yani bilinen markalar tercihim. Şuan sipariş aşamasında sistem. İşlemci tarafında çok ısındığını söylüyorlar ama...
  7. oxej

Bilinen markalar ile zor olur bence veyahut fiyat performans yapıp işlemci anakart ram tarafını fiyat performans yaparsak olabilir evet. Bu sistemde hepsi ortanın üstü diye düşünüyorum.
  8. oxej

Asus sistem olarak düşündüm.
  9. oxej

Sorun ne hocam yani? Açıklar mısınız nesi saçma
  10. oxej

Merhaba, Aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Sizce uyumsuzluk sorunu vb. gibi bir durum söz konusu mu? Ayrıca fikirlerinize açığım bütçem bu kadar olduğu için böyle bir sistem oldu. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
Top Bottom