Arama sonuçları: *

1. P

Sistem Toplama VOL 283773

şu an düştü jeton ikisi de aynı işlemci kusura bakmayın saat geçince kafa da kalmıyor :D
  2. P

Xigmatek bu ürünü düşünmüştüm ama 10600kf işlemciye uygun mu bilemiyorum. Ne kadar bir bütçe ayırmam gerekiyor minimum ?
  3. P

anladım hocam ekran kartı ile ilgili buraya kadar tamam. Şimdi v2'deki sisteme işlemci soğutucu alınması gerekiyor mu gerekiyorsa önerilebileceğiniz bir ürün var mı ?
  4. P

performans olarak bir fark var mı acaba aralarında ?
  5. P

hocam görüntü olarak 5 fazla olsun asus olsun diyorum ben de ama diğer tarafta işlemci soğutma var. Asus sistemde yok, işlemci soğutma bana nerede ve ne kadar lazım bunlar hakkımda bir fikrim yok açıkcası bir diğer konuda ekran kartı yukarıda belirttiğim gibi.
  6. P

şimdi farkettim ve düzelttim.
  7. P

Herkese iyi forumlar bu konu daha önce açıldıysa affola... V1 Zotac V2 Asus V2'de olan sistemin ekran kartında 3 adet fan bulunmakta diğerinde ise 2 adet var. Asus bildiğim kadarıyla bu ekran kartında işin soğutma tarafında başarılı ama zotac marka hakkında bir bilgim yok. Diğer bir konu ise...
  8. P

Hangi sistem daha iyi?

burada bu şekilde sormam hatalı mı bilmiyorum ama konusu açıldığı için sormak istedim. https://www.gaming.gen.tr/urun/52093/ultima-amp3060-intel-i5-10600kf-zotac-amp-white-rtx-3060-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemle arkadaşın attığı asus i5 10600kf arasında seçim yapsak...
Top Bottom