Arama sonuçları: *

1. P

2500tl ye kadar sistem önerileri

selamlar, yakın zamanda sistem toplayacağım bütcem 2500tl civarı yani çok kısıtlı. parçaları 0 tercih etmek istiyorum. önerilerinizi alabilir miyim? NOT: elimde depolama birimi mevcut ona göre önerirseniz sevinirim. aklıma ryzen 3 3200g veya 1200af li bir sistem geliyor ama..
  2. P

sizce hangi sistem?

bir de şey var s2h 2133mhz yazıyor satış sitelerinde bunu bios güncellemesiyle normal haline mi getirmemix lazım? o konu hakkında fikri olan var mı
  3. P

sizce hangi sistem?

selamlar yakında bir sistem toplayacağım. bütcem kısıtlı. aşagıda vermiş olduğum sistemi s2h a yükseltip kasayı 80+ yapınca 3.061tl yapıyor. aklımda bir sistem daha var o da r3 1200af b450m s2h 8gb ram(daha sonra 16 yapıcam) biostar rx 560 gibi gibi r3 1200af li sistem topladığımda ortalama...
  4. P

aşağıda parçalarını vermiş olduğum sistem nasıl? f/p (2640tl))

onun dışında parçalarda sıkıntı var mı? 1592503357 af diye link koymuştum ama dikkat etmemişim normal 1200 müş af düşünüyordum bende 1592503396 r3 3200g li bir sistem mi daha iyi olur bu mu?
  5. P

aynen 4 5 aya bi 8 daha eklemeyi düşünüyorum
  6. P

önerebilir misin bi tane? fiyatı çok etkilemicek şekilde bi psu
  7. P

ssdim olduğu için ssd eklemedim *KASA :*...
  8. P

Bu parçalar birbirleriyle uyumlu mudur? Verim alır mıyım?

kasayü seçmemenin sebebi görüntüsü mü fonksiyondan dolayı mı? birde ilerde şuan piyasada olan hangi ekran kartlarını takabilirim. darboğaz yapmaz?
  9. P

peki siz olsanız bu fiyata daha farklı bi şey toplar mısinız?
  10. P

yakın zamanda bir sistem toplayacağım parçalarö internetten seçtim. birbirleriyle uyumlu mu bakabilir misiniz? bi de linkleri akakçe üzerinden atıcam. bazen aynı ürünün farklı satıcılari aynı özellikte ürün satmıyor(mesela anakartın 2133mhz ram için olan versiyonu var). buna dikkat ederek hangi...
  11. P

2500-3000₺ ye kadar sistem önerileri

https://www.itopya.com/boost-rgb-apu32-amd-ryzen-3-3200g-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem nasıl? gerçi b450 sectiğimde 3200g yi kabul etmiyor ama ram leri de 2×8 yaparım?
  12. P

ilerde hangi ekran kartları darboğaz yapmaz? 1591059351 uzun zaman sonra pc toplayacağım ve sıkıntı çıkarmasıbı istemiyorum. olmuşken tam olsun kafasindayım fiyatı her ne kadar uygun olsa da en iyi parçalari seçmek istiyorum. birde illa hazır sistem olmak zorunda değil parçaları ayrı ayrı...
  13. P

peki apu sistem tavsiye eder misiniz?
  14. P

2500-3000tl ye kadar sistem önerilerinizi alabilir miyim? (apu sistem de olabilir) genel olarak çok çok oyun oynayan birisi değilim. oyunun yanında after effects premiere pro ps gibi uygulamalarda projeler yapıcam.
Top Bottom