Arama sonuçları: *

1. P

Bilgisayar toplamak/almak istiyorum bi kaç sorum var.

Merhabalar uzun zamandır bilgisayar dünyasının içerisindeyim fakat 1 2 senedir gelişmelerden ve teknolojilerden uzak kaldım bir bilgisayar toplamak ya da hazır sistem almak istiyorum bi kaç sorum var. 1- 25-30k bandında ne önerirsiniz? 2- İntel ARC B580 alınır mı yanına ne işlemci önerirsiniz...
  2. P

Sinerji Ultimate Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3070

Bir kaç özelleştirme ile birlikte çok güzel bir sistem olabilir, bütçe ne kadar?
  3. P

9000TL'ye toplanabilecek en iyi sistem?

Arkadaşlar 9000TL Bütçelik bir sistem yapmaya çalışıyorum, bütçe cüzi miktarda esneyebilir. Hem AMD Hem İntel seçeneği atabilirseniz güzel olur.
  4. P

R5 3500X + RX 5500 XT Sistemim için Mantıklı Upgrade seçenekleri.

Bir tık, ama ilk başta kasa yerine başka bir şey yükseltmeyi ben daha mantıklı buluyorum.
  5. P

R5 3500X + RX 5500 XT Sistemim için Mantıklı Upgrade seçenekleri.

İyi geceler, sistemi şuraya bırakıyorum kendi aklımda da birkaç tane Upgrade seçeneği var. Sizin de Mantıklı fikirlerinizi almak istedim. Bütçe Net değil satılan parça üstüne abartı olmayacak şekilde ekleme yapacağım. Şimdiden teşekkürler. Anakart: GIGABYTE B450M S2H // İşlemci: AMD Ryzen™5...
  6. P

Ryzen 3 1200 + GTX 1050 Ti sistemi kaça satabilirim?

Ben tam olarak bilmiyorum, sistem bir yakınımın. 1609928339 Ben destek oluyorum.
  7. P

Ben satmadım ama 3000 veren var.
  8. P

4000TL'ye Toplanabilecek en iyi sistem?

hahahaha En iyi sistem demedim zaten sistemim var. 4000TL'ye en iyi sistem dedim.
  9. P

4000TL'ye Toplanabilecek en iyi sistem?

Arkadaşlar birisine sistem toplayacağım Bütçe Cüzi bir miktar esneyebilir. Buyrun
  10. P

Da4 sistem alınır mı??

Yılbaşına kadar
  11. P

Da4 sistem alınır mı??

Yeni Sistem Geliyor.
  12. P

Ryzen 3 1200 14nm Asus GTX1050Ti MSİ A320M Gaming Pro GSKILL Ripjaws 8GB 2400Mhz CL15 WD Caviar Blue 1TB 7200RPM XIGMATEK HAWTHORN EN9535 FSP HEXA 500W
  13. P

Sistemi Kurduktan Sonra yapmam Gerekenler

Merhabalar, BIOS Güncelledim, Windows Kurdum, Ram Hızı Ayarladım, Ekran kartı Driveri'nı Kuruyorum, Başka yapmam gereken bir şey var mı?
  14. P

İtopya Hazır Sistemlerde 2 Kutuyu neden aynı anda göndermiyor?

Evet arkadaşlar, ayrı ayrı göndermeleri sadece bana mı saçma geliyor?
  15. P

İtopya Genel Kargoya verme saati kaç?

Geçen hafta sonu da yasak vardı ama birisinin kargosunu getirmiş UPS.
  16. P

İtopya Genel Kargoya verme saati kaç?

Arkadaşlar sistemin sevk edilmeyi bekliyor dünden beri, İtopya bugün kargoya verir mi? Verirse Bu hafta gelir mi? (Ankara)
  17. P

DA Sistem 4 alacağım öneri var mı ?

bakın şöyle düşünün sistem ilk çıktığında 4799 tam bir fiyat performans'dı 5000 de performanstı ama 5300 fazla özelleştirilmiş halini baz alıyorum.
  18. P

DA Sistem 4 alacağım öneri var mı ?

Bence şuan bu sistemi almamalısınız birazcık bekleyin Yeni Sistem çıkarabilir DA
  19. P

DA-SİSTEM 4 Ne Durumda Geliyor

Arkadaşlar bir kaç sorum var bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 1. Windows Yüklü Bir Şekilde mi Geliyor? 2. Driver'lar yüklü oluyor mu? 3. BİOS Güncel mi Geliyor?
Top Bottom