Arama sonuçları: *

1. rapseyx

LİTYUM V3 alınır mı?

derken? kendi görüşümü belirtiyorum
  2. rapseyx

LİTYUM V3 alınır mı?

hiç bir zaman hazır pc önermemişimdir eğer alırsan pişman olursun ilerde
  3. rapseyx

Sistem Topladım, Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

tertemiz, güle güle kullan
  4. rapseyx

Bu sistem kaç para eder?

rica ederim iyi akşamlar !
  5. rapseyx

Bu sistem kaç para eder?

ben sadece Asus pg279q Rog Swift monitör. Msi golden edition Gtx980ti ekran kartı. İntel core i7 6700k işlemci. Hyper x fury 8x2 16 gb ram. Msi z170a gaming pro anakart. 3 adet corsair fan. cooler master haf xb kasa. Corsair k70 rgb lux klavye. bu sistemin şuanki fiyatlarıyla hesaplama yaptım.
  6. rapseyx

Bu sistem kaç para eder?

hocam şöyle söyleyim şuanki fiyatlarıyla beraber ve ben 2. el olarak sattığınızı düşünerek bazı parçaların fiyatlarından düşerek hesapladım 10k yapıyor ama tabi ki şuanki fiyatlarıyla. aldığınız zamandaki fiyatları bilmiyorum ona göre de siz fiyattan düşerek hesaplama yapabilirsiniz.
  7. rapseyx

Bu sistem kaç para eder?

ekran kartını ne kadara almıştınız stoklarda bulunmuyor
  8. rapseyx

Bu sistem kaç para eder?

hocam biraz sonra yazıcağım
  9. rapseyx

İtopya hazır sistem alınır mı

eğer ürün linktekiyse tavsiye etmem içinde 1050ti var ve diğer parçalara göre de çok pahalı bir sistem, eğer bütçen bu fiyatlardaysa biraz daha ekleyip kendin gidip elinle alabilirsin.
  10. rapseyx

İtopya hazır sistem alınır mı

hocam ben pcyle teknolojiyle iç içe olduğum zamandan beri hazır sistemleri pek önermem nedenini sorarsan bu benim düşüncem tabii ki fiyat konusunda ucuzluk yapmak için koyulan parçalar senin o ekran kartıyla o işlemciyle alabileceğin performansa biraz da olsa etki edebilir.
Top Bottom