Arama sonuçları: *

1. redlinetr

2.EL Sistemde F/P İçin Nasıl ?

Beyler 1660'lı 6 civarına pc toplama ya da toplu pc atma şansınız var mı ?
  2. redlinetr

2.EL Sistemde F/P İçin Nasıl ?

Ryzen 5 2600 B450M Gigabayt Gtx 1650 Süper 16 GB 2666 MHz (Apacer) 240 GB Sandisk Ssd 1 Tb Hdd 2.el garantisi mevcut olarak 5.250 demiş fiyatına. Nasıl uygun mudur ?
  3. redlinetr

Minimum ayarlarda LoL oynatacak en ucuz bilgisayar

PowerBoost gömücüler damlar birazdan buraya
  4. redlinetr

Minimum ayarlarda LoL oynatacak en ucuz bilgisayar

Apu sistem. AMD Ryzen 5 3400G 1000-1200 TL CORSAIR 8GB Vengeance LPX - 300-350 TL Gigabyte B450M S2H 500-550 TL CORSAIR Carbide SPEC-05 ve 600w PSU 700-750 TL KIOXIA EXCERIA 480GB SSD 450-500 TL
  5. redlinetr

Aileme nasıl pc aldırırım

aldıramazsın.
  6. redlinetr

da3 teki KASAlar arasında kafam karıştı

Benim 2.günüm daha. Şuana kadar herhangi bir şey olmadı. Teknoloji dostum bu. Kötü diye aldığın parça sorunsuz da çalışabilir, iyi diye aldığın parça 2 hafta sonra sorun da çıkarabilir. Şans işi biraz. Ben eski sistemimde 7 sene boyunca sorunsuz bi şekilde noname bir psu kullandım sıkıntı...
  7. redlinetr

Powerboost x-58'in hava akışına kefilim. CS ve Valoda en yüksek ayarlarda en fazla 62 görüyor ekran kartı ve işlemci. Boşta 40-45 arası işlemci. Eğer daha sonra PSU değişebilirim diyorsan x-58 al. Uğraşamam diyorsan Corsair çek.
  8. redlinetr

Yok hocam bunlar rainbow
  9. redlinetr

Ben kullanıyorum X-58'i serin çalışıyor baya. Corsair seçmememin sebebi Mesh olmamasıydı ve şuan mutluyum. Corsair ise PSU açısından bilindik marka olduğu için daha çok öneriliyor.
  10. redlinetr

lol maça girdiği an PC res atıyor

Afterburnerdan sıcaklık değerlerine bi baksana oyuna girdiğinde
  11. redlinetr

Azerbaycan'da Toplama bilgisayar yardim

Sizde ortalama bir markette kasiyer aylık kaç manat para kazanıyor ? Asgari ücret ne kadar ? Ona göre düşünelim.
  12. redlinetr

nvida denetim masası ayarları yok (çözüldü)

böyle gözükmez. O fotoğrafı hizliresim.com üzerinden veya forum üzerinden yükle.
  13. redlinetr

Gaming gen tr guvenilirmi?

Yeni açılmış bir yer. Çok fazla bilgi yok hakkında. Alışveriş yapıp memnun kalanlar da var. İyice popülerleşmeden ben riske atmazdım.
  14. redlinetr

istanbuldan bigaya kargo

UPS bu forumda son 1 haftada 3 tane kasa kırdı.
  15. redlinetr

Da-3 sistem kargoya verilmedi.

Hocam verildi de UPS'den haraket gözükmüyor. Muhtemelen pazartesi yola çıkacak.
  16. redlinetr

Da-3 sistem kargoya verilmedi.

Ben ayın 12sinde vermiştim siparşii bugün verilmiş.
  17. redlinetr

Bu kasayı kaça satabilirim?

Hocam acil değilse mönitörle birlikte 800-850den aşağıya satmamaya çalış .
  18. redlinetr

donanım arşivinin da-sistem 3 hakkında

Anakartın stoğu kalmamıştır. Videodaki kasa gelmeyecek muhtemelen. Stoklara ne zaman geleceği belli olmaz.
  19. redlinetr

Bu kasayı kaça satabilirim?

Hocam tek tek toplasan o kasayı 550-600 ediyor adam monitöre 100TL vermiş. İlanı koyarken EBA için falan yaz bence. Mönitör ne bu arada?
Top Bottom