Arama sonuçları: *

1. riddLedSKL

AM5- RTX 4070 Super Sistemi Topladım Yardım Gerekiyor I F/P Duruyor mu?

Hazır sistemler evet fiyat olarak uygun duruyorlar fakat anakart ve PSU hep en alt sınırdan oluyor. Ya da stok fan koyuyorlar işlemci 80C falan... En doğrusu bu şekilde sağlamlığına ve kalitesine güvendiğin şekilde toplamak. Eh fiyatı da artacak haliyle. Ne kadar para o kadar köfte 😍 Şimdiden...
  2. riddLedSKL

Bilgisayar topluyorum. Destek olabilir misiniz??

Şimdiden hayırlı olsun fakat o bellek miktarını 32 yapın siz. Yani 2 x 16 şeklinde. 1080p çözünürlükte bile olsa artık 16gb ram yetersiz geliyor günümüzde. 7700 XT tercihi gayet yerinde. Şu saatten sonra nvidia'nın 4000 serisinin kartlarına abartı paralar verilmez. Ayrıca CPU soğutucu çok...
  3. riddLedSKL

7500f ve RX7600'lü Toplama Sistem Mantıklı Mı?

Hazır sistemlerdeki parça kalitesi tam da dediğiniz gibi maalesef vasatında altında oluyor. 80+ Bronze bile olmayan düz 80+ güç kaynağı işin en kötüsü oluyor zaten en başta. Anakart o kadar kaliteli olmuyor. Beraberinde gelen anakartta mosfet soğutması olmuyor, tek M2 slotu ile geliyor, A620...
  4. riddLedSKL

Asus 7800XT kronik sıkıntılı mı ?

Bunun AMD ile ne ilgisi var yahu? Nvidia kartlarda çıkmıyor mu sanıyorsunuz... Gidin, açın bakalım reddit forumlarını... Sırf AMD kötülemek için cahilce konuşuyorsunuz anca...
  5. riddLedSKL

Yahu tak kulaklığı bak keyfine. Ne Battlefield 2042 oynarken ne de Diablo 4 oynarken duymuyorum bile sesi. Ki şuna emin olun öyle abartıldığı kadar da yüksek bir sesten bahsetmiyoruz burada. Hafif sinek vısıltısı tadında bir ses 😀 Şakası bir yana ömrü hayatımda aldığım en ama en performanslı...
  6. riddLedSKL

Garantiye verseniz bile değişim yapmıyorlar bu CW sorunu için. Bende ASUS Dual modelini kullanıyorum ve bende de çok yüksek fps değerlerinde CW var evet. Yani işte atıyorum 300-400 fps gibi. Misal Diablo 4 oynarken özellikler zindanlarda kapalı alan olduğu için daha fazla fps alıyorum ve...
  7. riddLedSKL

SİFİR RX 6600 ALMAK ?

Bütçenizi bilmemekle beraber 2.el alacaksanız 6700 XT alın, yağ gibi aksın. Hem 12gb hem de taş gibi 1440p kartı. Hele 1080p'de 3-4 sene üzmez, cayır cayır oyun oynarsınız. Eğer ille de sıfır ürün almak istiyorsanız B580 alabileceğiniz en iyi seçenek. 4060'tan % 6 daha iyi. Hem de 12GB bir...
  8. riddLedSKL

Ryzen 5 7500F DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB Dar boğaz yapar mı?

Gayet yeterli. Soğutucu olarak Deepcool AK400 öneririm. https://www.n11.com/urun/deepcool-ak400-islemci-sogutucu-20316622?magaza=aptekteknoloji
  9. riddLedSKL

Ryzen 7600x işlemci Rtx 4060Ti 8GB 3fanlı ekran kartlı sistem darboğaz yapar mı?

Yok devenin nalı...40 bin mi ? 4060 ti'lı sistem ? Evet benim yorumum bu kadar...
  10. riddLedSKL

Yarın sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl

Özelliklerine göre fiyatı çok iyi. Özellikle ekran kartını Furmark V2'de VK seçip en az 30 dakika test edin. Gözünüz sıcaklıklarda ve ekran kartı tam yüke giriyormu girmiyormu onu gözleyin. Sonradan başınız ağrımasın.
  11. riddLedSKL

Ryzen 7 7700x, RTX 4060 8GB ekran kartlı sistem nasıldır?

İşlemci tamam ama o ekran kartı artık alınmaz. 7700 XT / RTX 4070 ve üzeri bir kart çok daha iyi olur.
  12. riddLedSKL

Çözüldü✓ 35000TL'YE RYZEN5 7500F 4060Tİ MI YOKSA 7800XT Lİ SİSTEM Mİ?

Kasadan ziyade PSU'nun en az 750W ve markası modeli belli bir ürün olmasına dikkat edin. Çünkü kasa ile beraber gelen PSU'lar pek güven vermeyebiliyorlar ve evet tek M2 slotlu anakart yerine çift M2 gelecekte hayat kurtarır.
  13. riddLedSKL

Çözüldü✓ 35000TL'YE RYZEN5 7500F 4060Tİ MI YOKSA 7800XT Lİ SİSTEM Mİ?

7700 XT bile 4060 ti'dan %14 daha iyi iken, 7800 XT ile kıyas yapmak çok yanlış olur. Hiç düşünmeden 7800 XT'li sistemi alabilirsiniz. Naçizane tavsiyem sistem belleğinin miktarını 32 yaparsanız harika olur. O da 2.000 TL bir fark yaratıyor. Değer mi diye soracak olursanız kesinlikle derim...
  14. riddLedSKL

Topladığım sistem nasıl?

Değiştirmeniz gereken belki ram olabilir. XPG ya da Lexar alın Patriot yerine.Bütçenizi yazmamışsınız, belki modüler bir PSU daha iyi olabilir. Onun dışında parçalar gayet dengeli olmuş.
  15. riddLedSKL

RX 7900 XT Nitro lu sistem sizce ??

Ryzen 5 7600 1440p çözünürlükte işlerin altından kalkar ama 7900 XT ya da 4080 Super gibi ekran kartları da 1400p'de bile kullanılmaz. O kartların keyfi ve potansiyeli 2160p'de çıkar açık ve net. Bu da demektir ki 2160p çözünürlük için 7800X ve üzeri bir işlemci şart.
  16. riddLedSKL

RX 7900 XT Nitro lu sistem sizce ??

Ekran kartının kendisi zaten sırf 30bin civarı ama o işlemci bu ekran kartına hiç ama hiç olmamış. 7800X 3D'den aşağısı kurtarmaz o ekran kartına. Ayrıca Monster markasının ürünlerinden de uzak durun. Uyarmadı demeyin. Beş para etmezler.
  17. riddLedSKL

DDR5 sistem önerir misiniz

Nvidia'nın yazılım konusunda dünyanın geri kalanından ne kadar ileri de olduğunu söylemeye zaten gerek yok ama naçizane size kendi yaşadığım tecrübelerden ufak bir şey yazayım buraya. Geçtiğimiz Kasım indirimlerinde Vatan Bilgisayar Karşıyaka / İZMİR şubesinden ASUS Dual RX 7800 XT ekran kartı...
  18. riddLedSKL

DDR5 sistem önerir misiniz

7700XT varken 4060 Ti sistemlere bakılmaz. İnsanların bilinçsizce boş yaptığına takılmayın hiç. 7700XT taş gibi kart. Bir 7800XT kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. NOT: Şimdi girip baktım gamin gen.tr'nin sitesine 7700XT olarak ASUS Dual koymuşlar. ASUS'un Dual modelleri bildiğin buz dolabı...
Top Bottom