Arama sonuçları: *

1. R

Zaman zaman parça alarak sistem toplama

ilk anakart alarak başlayabilirsin bence çünkü bütün parçalar onun üstünde toplanıyor güzel olur :)
  2. R

Bu pc idare eder mi?

düşük ayarlarda oynayabilir
  3. R

RX5500 XT 8G mi 1660 SÜPER 6GB OC Mİ

hazır sistem mi bunlar parça değişikliği yapamıyor musun 1-2 parçanın yerini değiştirsek iyi olur aslında
  4. R

Arkadaşlar bunlar uyumlu mu

aynen arkadaşlara katılıyorum sen iyi marka bi otomobilin kasayı almışın tofaşa koymuşun gibi olur :) daha güzel bi kasa ve psu seçebilirsin
  5. R

AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz 35MB Soket AM4 1660 süper uyumu

uyum sorunu yaşamazsın ama monitörün gsync değilse veya almayı düşünüyorsan o monitörler biraz pahalı amd ekran kartı düşünürsen freesync özelliği kullabilir monitör almayı düşünürsen gsync monitörlere göre çok ucuz
  6. R

Ryzen 3 1200-GTX 1050 Ti'lı Sistem Alınır mı?

bütçen varsa biraz daha para koyup indirim bekleyip kendi sıfır sistemini dizebilirsin
  7. R

Cs go için sistem önerisi

AMD Ryzen 5 3600 MSI B450 Tomahawk MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz Adata XPG Spectrix D41 Tuf Gaming RGB AX4U320038G16-DB41 16GB MSI Radeon RX 580 Armor 8G OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Gigabyte Aorus RGB GP-ASM2NE2256GTTDR 256GB 3100/1050 MB/s Cooler Master MPE-7001-ACABW-EU 700W...
  8. R

YAYINCI TOPLAMA BİLGİSAYAR TAVSİYE 13K

bence psu ve kasayı ayrı alın psuda güvenilir sağlam marka olsun çünkü psu çok önemli sisteme gerekli gücü veremezse sistem verimli çalışmaz tavsiyem corsair psu..
  9. R

R3 1200 & RX 570 Sistem Nasıl?

yeterli giriş seviyesi için :)
  10. R

4.500 5000 TL Arası sistem toplamak istiyorum (Tavsiyeleriniz)

hazır sistem yerine, toplamak daha güzel ve eğlenceli bence tabi ki DA ninde forumunda olduğuma göre f/p sistem yaptığında onu alabilirsin gönül rahatlığla bütçen yetmezse yine tekrar konu açarsın bütçene göre tavsiyelerde önerilerde bulunabiliriz :)
  11. R

Pc mi Telefon mu ?

bence işine ne yarıyorsa onu al render yapıyorsan pc al yok keyfi düzenlemeler yapıyorsan telefon alırsın liseye başlayacaksan telefon daha önemli günümüz gençlerine bakarsak telefonsuz bi genç yok nerdeyse
  12. R

4660 tl lik sistem topladım tavsiyelerinize ve değerlendirmenize ihtiyacım var.(GÜNCELLENDİ)

anakartın ram frekansını destekliyorsa gayet güzel daha sonra bi 8 daha takar 16 yaparsın rgb ramlar görüntü sadece
  13. R

4660 tl lik sistem topladım tavsiyelerinize ve değerlendirmenize ihtiyacım var.(GÜNCELLENDİ)

ram olarak o zaman Adata XPG Spectrix 3200 8gb var fiyatta iyi rgb seviyorsan Team T-Force Delta RGB 8GB param var diyorsanda HyperX Predator 8GB (1x8GB) DDR4 3200Mhz RGB Ram(Bellek) - HX432C16PB3A/8 bunları öneririm ben. :)
  14. R

ryzen 2600 12nm var ryzen ailesinin en çok tutulan işlemcisi ve çokta iyi bir işlemci f/p ürün 6 core 12 threads ekran kartına gelince 1660 tabi ki iyi ama benim önerim sana rx 580serisi ve sonrası bi ekran kartı alabilirsin ram konusuna gelince bir çok marka var ram önerimi anakarına göre...
  15. R

bence 1.daha sonra upgrade düşüncen olduğu için anakartı biraz üst seviye alabildin tabi kötü demiyorum ama düşüncen öyle olduğu için söyledim 2.de 3500x yerine amdnin yine 6 core 12 threads işlemcilerini seçebilirdin. 3. de işlemci amd ekran kartı nvidia freesync kullanmak istersen maalesef...
  16. R

Arkadaşlar PC toplicam sizce bu donanım bana sıkıntı çıkarır mı?

corsair vs550 ps işini görür bence sıkıntısız kullanabilirsin hayırlı olsun :)
Top Bottom