Arama sonuçları: *

1. semih.1

Pc için lian li lancool 216 aldım. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor?

Anakartta çok fark olmaz 1. Attığımın fiyatıda uygun yerinizde olsam ordan ustune para kalacağı için diğer bilesenlerin ustune ekler bir tık ustunu alirdim
  2. semih.1

İlk attığımı öneririm gayet güzel bir anakart hemde ucuz anakartta boyut performansu etkilemiyor ama kasanızın boyutuna gore secmeniz gerek micro atx gunumuzdeki butun kasalara oluyor nerdeyse ondan dolayı aslında daha avantajlı duruyor
  3. semih.1

Anakartta 2. el tavsiye etmiyorum 0 almanız daha iyi olur
  4. semih.1

Am4 günümüzde yeterli oluyor 1. anakart 2. anakart bunlardan birisini alabilirsiniz
  5. semih.1

türkiye ekonomisine göre en pahalısını alman en iyisi olur parçalardam kutulu kutusuz eğer ileride satıcaksan fiyat farkı oluyor 2. el işlemci testleri yapılıp alınabilir bence param güvende hakkında bişi demiyorum
  6. semih.1

Toplama bilgisayarım nasıl ve öneri

toplama bilgisayarım nasıl diye sormuşssun ama detalı bilgilendirme yapmamıssın
  7. semih.1

Ddr5 ram tavsiyesi istiyorum

bende gördüm deepcool şimdilik piyasaya kendini tanıtmak için uyguna satıyor ileride fiyatları Allahuekber dağlarında olur verdiği önem çok iyi 3000 tl bandına öyle kasa bulman imkansız psu dada iyi
  8. semih.1

incehesapta özellikleri yazıyodurdu sanırsam kasa geniş duruyor bence çoğu ekran kartı rahat sığar ama çok iyi soğutur 140mm fan nedir ya bide heryeri mesh psu kısmı bile
  9. semih.1

kasa e-atx 😂
  10. semih.1

bence yükselte biliyorsanız işlemci yükseltmek en iyisi olur ekran kartınızı sonuçta yavaş yavaş yükseltirsiniz
  11. semih.1

3060ti için diyorum ryzen 5 7500f ile ryzen 7 7600 arasında çok fark yok bence yerinizde olsam ryzen 7 5700f alırdım artran parayla başka parçayı yükseltirdim örnek ileride daha güçlü sistem alıcaksam eski psu mu satıp kalan kar ıda ekleyip yeni psu alırdım örnek veriyorum sadece
  12. semih.1

bence tavsiyem daha ucuz olan ryzen 5 7500f alman ama sen bilirsin bilemiyorum işlemcin ne kadar güçlü olsada sonuçta ekran kartın 1080p oyunlar için ama gene yetecek kadar performans vericeğini düşünüyorum
  13. semih.1

en mantıklısıda o bu devirde indirim kovalamahya çalış çoğu zaman köşede paran olması en iyisi ne zaman indirim geleceği belli olmuyor 1693332127 rica ederim şimdiden kasanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  14. semih.1

Rgb sizde olur diyosan uyguna var https://www.incehesap.com/team-t-force-vulcan-flrd532g5600hc32dc01-32gb-ddr5-5600mhz-gaming-ram-fiyati-61054/?ref=akakce&v=1.4
  15. semih.1

benim önerim https://www.n11.com/urun/xpg-lancer-ax5u6000c4016g-dclarbk-32-gb-2x16-ddr5-6000-mhz-cl40-ram-31600618?magaza=bilgirize&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel < 1693331844 bide ddr5 te 8 gb lik ramler çok az yani ışıkla felan bulmanız zor sizin zararınıza...
  16. semih.1

dual set yani tek ram değil güç sadece 1 tane rame binmiyor performans farkı olucağını zannetmiyorum ama rgb kasa kurucam felan diyosanız orası ayrı
  17. semih.1

direk 16 16 alırsanız bence daha uyguna gelir
  18. semih.1

Sistemim için upgrade yapılmalı mı?

eğer 2k-4k oynamayı seviyorum diyosasanız yada oyun oynuyosanız ekran kartınızı değiştirebilirsiniz
  19. semih.1

3080ti_ryzen7.5700x'li sistem kurdum satın almak üzereyim öneriye ihtiyacım var

hocam ileriye dönük amt5 soket alıcağın için anakart almakla vesayre uğraşmassın rahatça yükseltirsin işlemciyi
  20. semih.1

3080ti_ryzen7.5700x'li sistem kurdum satın almak üzereyim öneriye ihtiyacım var

bence am5 sistem yakışır ryzen 7 5700 yerine ryzen 5 7500f daha iyi olabilir sizin için işlemci yükseltmek isterseniz sıkıntı yaşamassınız am5 sistem alırsanız
Top Bottom