Arama sonuçları: *

1. snowless

Sistemi mi satmak mı? Sistemi yükseltmek mi daha mantıklı?

https://www.msi.com/Motherboard/MAG-Z590-TOMAHAWK-WIFI/support#cpu Burada çok fazla işlemci mevcut anakarta uyumlu olan. Hangi işlemciyi tercih etmeliyim acaba?
  2. snowless

Sistemi mi satmak mı? Sistemi yükseltmek mi daha mantıklı?

Sistemimi geliştirmek istiyorum. Upgrade mi yapsam yoksa yeni sistem mi alsam bilemedim. Hemen parçalardan bahsedeyim; •RX6600 (XFX) •i5 10400F. •8x2 RAM 3200MHz. •550W PSU ( Corsair kasa ) •Msı Z590 Tomahawk Wi-Fi anakart (güzel bir parçadır. Arkadaşımdan satın almıstım ileriye dönük olması...
  3. snowless

Sistemim ne kadar eder sizce ?

22ye zorlamaya calısıcam bakalım…
  4. snowless

Yorumlarınız icin teşekkür ederim dostlar fakat sistemin parçalarını tek tek satmakla ugrasmak istemiyorum açıkçası. Yada anakartı ayrı satip ucuz anakart alıp sistemi satmaya calısmak vs. Direkt olarak elden çıkmasını istiyorum. 20-22k fiyat bandında belki ilana koyarım o zaman. 🙏🏻
  5. snowless

Dostlar selamlar sistemi komple satıp yeni sistem dizmek istiyorum (ddr5 2k sistem ) Sistemim ; Xfx rx6600 8x2 ram 3200mhz İ5 10400f MSI Z590 tomahawk wifi Corsairspec delta 550W kasa 512 gb m2 ssd Viewsonic vx2468 monitör Garantileri yeni bitti 2 sene sonunda Ne kadara satmalıyım sizlerce ...
  6. snowless

Bu ikinci el sistem alınır mı??

21 k teklif verdim hocam teşekkürler :D
  7. snowless

Sistemim ne kadar eder?

16-18 arası diye düşünüyorum 1689953112 Garanti durumu vs farklılık gösterir tabii
  8. snowless

İtopyadaki pc nasil yüksek fps oynanırmı

hocam f/p de ki P zaten performans anlamına geliyor.
  9. snowless

MD4 sistemin haksızlığı

Onun bir sınırı var o ayrı bir konu. Rent a car vs degilsen senede 3 kez gerçekleştirebiliyorsun bu işi zaten.
  10. snowless

MD4 sistemin haksızlığı

Adamların kurumu bir şirket ya hani dostum. Vergi levhası vs var . Devlete vergi vermek zorunda yasal olarak. Geçen sene iphone 13 ü 19a aldım faturası üzerinde bir kişiye 24e verdim. Ben bu işlemi yaparken vergi vermem gerekli mi ? düşün bakalım
  11. snowless

MD4 sistemin haksızlığı

Kendi malını satıyor sonuç olarak farkındaysan . Sen telefonunu satacağın zaman vergi veriyor musun ? Vergi verdigin zaman gel bide öyle konusalım.
  12. snowless

MD4 sistemin haksızlığı

Güzel kardeşim sen tam olarak kimsinde insanlara karaktersiz kelimesini kullanabiliyorsun? Al sat yapmıyorum fakat yapanlara saygım var. O adamlarda almak için uğraşıyor çabalıyor emek veriyor. Öyle bir kafa yapısındasın ki duyanda al sat yapan insanlar milletin cebinden parasını araklıyor...
  13. snowless

Arkadaşlar yeni satın aldığım sistemim nasıl ?

Ben sevdim sistemi. Resmi var mı 2.else ?
  14. snowless

LAPTOP TAVSİYESİ-AUTOCAD, İDEACAD PROGRAMLARI İÇİN

Hocam ramı nasıl ekliyorsunuz ? Özelleştirme ekranını göremedim açıkçası. Daha sonra siz satın alıp monte edeceksiniz sanırsam 1671201302...
  15. snowless

LAPTOP TAVSİYESİ-AUTOCAD, İDEACAD PROGRAMLARI İÇİN

Dostlar selamlar; İnşaat mühendisliği okumaktayım. Taksitle laptop almak istiyorum. Marka olarak takıntım yok. Fakat monster ve lenovo markasını çok öven arkadaşlarım var. Gene doğrusunu sizler bilirsiniz… Aradığım özellikler ise şu şekilde : -AutoCad ,İdeaCad programlarını aktif olarak...
  16. snowless

Yılbaşından sonra Laptoplara ne kadar zam gelir ?

Yandık desenize… 9 taksitle almak mantıklı geliyor bana yılbaşından önce.
  17. snowless

Tavsiye edeceginiz bir laptop var mı ? 15kya kadar ?
  18. snowless

Daha fazla bekliyordum acıkcası zamı. Teşekkürler yorum için 👍🏻
  19. snowless

Dostlar selam, Laptop almayı düşünüyorum.Yılbasından önce almak için acele edilmeli mi emin olamadım. Sizce 15klık laptop ne kadar olur ? Tahmin yürütebilecek birisi var mı ? Ek olarak laptop tavsiyesi de verirseniz cok mutlu olurum. Ram 16gb olmalı İnsaat mühendisligi okuyorum autocad ıdeacad...
Top Bottom