Arama sonuçları: *

1. S

8000 TL 'lik bilgisayarım nasıl ?

CL16 mı olması lazım.
  2. S

evde kullanmış olduğunuz kartonpiyer tavan dekor lamba göbekleri gibi ürünlerin solidworks programında tasarımlarını yapıyorum.
  3. S

onları yeni eklemişler o zaman siparişten düzeltme yaptırmaya çalışayım hemen teşekkürler.
  4. S

Kasa yı malesef değiştiremiyorum. Gamepower ın 3 kasası vardı onlardan en iyisi buydu . Ön taraf kapalı hava akışı iyi değil büyük ihtimal kapağı açık tutacağım ofiste. ( ramler de ise hep sistem üzerinde hep 8 gb lik 2 adet veriyordu hiç 32 gb yoktu sadece bu var diye ekledim. ) aynı pcyi...
  5. S

o zaman ekstra bi tane ssd alarak bütün önemli bilgileri onda toplamak gerek.
  6. S

Doğru söylüyorsunuz çok fazla değişiklik yapamıyordum donanım arşivin seçtiği pc üzerinden özelleştirme yaparak topladım. ( en fazla kasayı değiştirmek istedim ama malesef yoktu) En çok bilgi almak istediğim konuda nvme M.2 de bilgisayar çöktüğü zaman içindeki bilgilerim de gider mi ...
  7. S

2 x Kasa Fanı 120mm [Model Değişebilir] 1 x AMD Ryzen 7 3800X Soket AM4 İşlemci 1 x Asus Tuf B450-Pro Soket AM4 DDR4 ATX Gaming Anakart 2 x Team T-Force Vulcan Z 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz CL18 Gaming Ram 1 x Asus Tuf 3 Radeon RX 5700 8GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı 1 x James Donkey...
Top Bottom