Arama sonuçları: *

1. S

4090 vs 5080 hangisi alınır

5080 al, nvidia bu r1 meselesinden güzel bi darbe yedi. Kesinlikle yazılımı çok fena geliştirmeye çalışacaklardır hem AI için hem de bu multi frame dlss vs için
  2. S

4090 vs 5080 hangisi alınır

Oyun oynuyorsan 5080, edit yapıyorsan veya AutoCad gibi yazılımlar kullanıyorsan 4090.
  3. S

Forumdakilerle Topladığımız Bu Sistemin Açılmama Sorunu Olabilir mi ?

Amd ile ilgili kelime ağzından bile çıkmadı çocuğun.. Model olarak artık fosil o demiş...
  4. S

Sistemi toplayana kadar sorun çıkıp çıkmayacağını sadece parça uyumu belirler, şu anlık bir sorun göremedim.
  5. S

Arkadaş derdini anlatabilecek kadar Türkçe kullanabilmiş, buna şükür diyelim
  6. S

12K Bütçe İçin Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Dedim de dinlemedi :/
  7. S

Ben almıycam ya arkadaşa aldık, bunları da dedim de yok kanka alayım ben alamam dedi aldık bu sistemi. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-artemis-ryzen-5-4500-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rx6600-oyun-bilgisayari-p-39993
  8. S

Sınır 12k, 100 lira bile üstüne çıkamam
  9. S

Bütçesi ne olacak ki? Bunun stoğu bitmesin sonra @Abdullah Hacıgül
  10. S

Sağolun hocam, alıcaz sanırım
  11. S

Stok bitmiş :/ 1656609310 @DerratiX https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-10100f-evga-rtx2060-msi-b450m-a-pro-max-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html bu nasıl sence ?
  12. S

12k sınır fiyat, en uygun oyun için bilgisayar önerisi yapabilir misiniz? Monitör ve diğer ekipmanlar sonradan alınacak
  13. S

Bilgisayardan gelen koku

Kablolara, psu'ya bi göz atın. Mümkünse yakından bakıp koklayın. Yeni sistemlerin bazılarında yeni olduklarından garip bi koku gelebilir, yine de temkinli olmak lazım. Kablolar tam şekilde yerine oturmuş mu onları da kontrol edin. Kablolarda ezilme, büzülme, yırtık felan varsa sistemi açmadan...
  14. S

PC hocası sistem neden 7200 TL oldu

İndirimli stok bitmiştir, indirimsiz fiyatıdır
  15. S

PC Topluyorum Bu Parçalar Nasıl

@Kürşat Kütükçü hocam madem pc ihtiyacınız var en son foruma özel çıkan sistemi neden sattınız ki? Yükseltme yapardınız
  16. S

Donanım Arşivi Forum Özel Sistem Geldi

Ondan da anlamıyorum hocam xd Laptoplardan anlıyorum çoğunlukla
  17. S

Onlardan anlamıyorum hocam
  18. S

Değil, 1605-1620 versiyonları var
  19. S

Bazılarına ayarlı bazılarına ayarsız gelmiş. Bios herkeste güncel diye biliyorum ama kontrol etmekte fayda var
Top Bottom