Arama sonuçları: *

1. sveaz

Solidworks Programı için işlemci ve Ekran kartı öneriniz nedir?

hocam 12100f kullanıyorum hem catia hem solid kullanıyorum ama ana kullandığım program catia bence gayet yeterli bir işlemci ama böyle aşırı büyük projeler açarken bazen sıkıntı çıkartabiliyor birçok parçalı onuda 1 kere yaşadım sadece bilgisayarı resetlediğimde düzelmişti eğer garantiye almak...
  2. sveaz

Bilgisayar topladım, sizce bir eksiği, kusuru, yanlışı var mıdır?

yeterli hocam gayet ileride bir oc destekli anakart +k serisi bir işlemci upgradesi yaparsanız tadından yenmez işlemci soğutucunuz çok yeterli bunun için
  3. sveaz

13600kf e çıkarsanız yeticektir diye düşünüyorum hocam sistem ama herhangi bir tasarım programı vs kullanıcaksanız i7 bölgelerine kayabilirsiniz 1721207036 k serisi bir işlemciye gerek yokmuş hocam pardon anakartta oc yok
  4. sveaz

güzel sistem olmuş hocam elinize sağlık aam sanki işlemciden kısıp soğutucu almışsınız gibi duruyor biraz dlfjsldfjsdflhjd
  5. sveaz

çok ucuza gaming pc toplama

eğer iyi pazarlıkçıysa gtx 1060 r5 1600af li bir sistem toplanabilir
  6. sveaz

çok ucuza gaming pc toplama

sadece kasa değil mi?
  7. sveaz

İkisi 6k siz olsanız hangisini seçerdiniz?

hocam kötü 1060 3gb eklran kartlı olan modellere bakın 1705331779 hocam pardon 1050 diye okumuşum tepkiler gelince fark ettim iyi denk getirmişisniz 1650 alınır
  8. sveaz

İkisi 6k siz olsanız hangisini seçerdiniz?

ikiside değil lhocam 6k ya 1060lı sistem satıyorlar onlara yönelmenizi tavsiye ederim 1705331158 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gtx-1060-i5-4570-oyun-bilgisayari-1142490909/detay
  9. sveaz

2 3 AYLIĞINA RX 6700 İ3 10100F KULLANSAM NE OLUR

bir şey olmaz darboğaz olur sadee çok darboğaza sokma
  10. sveaz

16 gb ramli en ucuz sistem nasıl toplanır?

hocam niye 16gb ram gibi bir ihtiyacınız var?
  11. sveaz

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu pc nasıl almayı düşünüyorum fikirlerinizi söyler misiniz

gaming gen tr de rx6600 lü sistemler düşüyo o fiyata bakabilirsin
  12. sveaz

Çözüldü✓ Arkadaşlar bu pc nasıl almayı düşünüyorum fikirlerinizi söyler misiniz

trendyoldaki pclerden heralde bu işlemcisi çöp kanka direk alma yani yanında gönderdikleri ekipmanlar da yani tırt 1 yılı bile çıkarmaz gta 5 e girersin bu pc ile sonra bu pc bu oyunu açamaz ekranı ile kalırsın :D
  13. sveaz

Toplama Bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

10k ya gider gibi
  14. sveaz

Gaming gen satılan f/p sistem

abi kasası çok güzelmiş te o ekran kartına 12100f bilemedim 12400f olsa müthiş olur
  15. sveaz

Çözüldü✓ Si̇stemi̇m Ne Kadar Eder ?

10k eder gibi
  16. sveaz

45K'ya Kaliteli Bir Sistem Dizmek Istiyorum Yardımcı Olur Musunuz?

hocam 1080 p lafını şaka olarak söylüyorsunuz umarım bu sistem min 2k tavsiyem 4k lık bir sistem yapmayın
  17. sveaz

hocam tek sıkıntınız rgb olsun ya isterseniz bu fiyata 12 tane fan alıp tek kontrolcü üzerinden hepsinin hızlarını teker teker ayarlarsınız ya programında sıkıntı değil :D
  18. sveaz

hocam asla gerek yok cougar çok kaliteli bir soğutucu zaten 360mm daha büyüğünü alamazsınız ki
  19. sveaz

bu fiyata daha iyisi toplanmaz gibi gayet güzel sistem olmuş
Top Bottom