Arama sonuçları: *

1. S

İlk Kez Sıfırdan Sistem Toplayacaklar İçin Öneriler(Ryzen5 7500F-RX7600XT 16GB)

Hocam araştırdığım kadarıyla rx7600xt ile 7700xt arasında uçurum farklar yok aslında. Buradaki önemli tek farkta o gibi, ben kasayı biraz pahalı bir model seçip fiyatı bunun üzerine çıkardım ama tabi ki ramler konusunda haklısınız. Oyuncu koltuğu, masa vs düşündüğüm için bütçeyi kısmak zorunda...
  2. S

Ram ve ssd konusunda katılıyorum hocam fakat bazı noktalarda bütçeden tasarruf etmem gerekti. Fps oyunları oynuyorum 180 ile 240 arasında çok uçurum bir fark var mı? çünkü fiyatlarında baya bir fark var araştırdığım kadarıyla :D
  3. S

Selamlar, ilk defa sıfırdan bir sistem toplamak istiyorum ve hem f/p olması açısından hem de içime sinmesi için en küçük parçaya kadar her bileşeni ayrı ayrı seçtim. Parçaların uyumlu olmasınıda gözeterek bu listede şunu değiştirsen daha iyi olur dediğiniz bir öneriniz var mıdır? Bütçe 45k...
Top Bottom