Arama sonuçları: *

1. T

Böyle bir hız için nasıl bir bilgisayar toplamam gerek?

Trayıcı kısmı rame özellikle bakar, ssd di de yeterli. Daha başka ne iş yapacaksın anlamadım. Hiç bir windows 3 sn de açılmaz. Ama benim emektar bile 5-10 sn de açabiliyor, bu hayli hayli açmalı.
  2. T

Yazılım ve sunucu işleri için bu parçalar nasıldır?

Yazılımcı olanlar donanımı bilemez diye bi şey yok ama uzmanlık alanları yazılımdır, donanım kısmında uzman olanlar ayrı olabilir yani... Bunda garipsenecek bir durum yok. her işi herkes yapamaz. ben her işi bilirim ve yaparım diyene asıl inanmamak gerekir.
  3. T

Şöyle cevabım olsun, oyun sunucuları ile ilgili i9 veya ryzen en üst işlemciler genelde önerilmiş hep... gta5 için ne gerekir tam bilemiyorum ama en yükseklerden olması gerektiğini düşünüyorum ben de... Daha iyi cevaplar alman için bu işlerin konuşulduğu özel siteler forumlar var...
  4. T

Şimdi sen oyun sunucusu mu kurmak ve işletmek istiyorsun?
  5. T

Yazılım ve sanal suncuu için bu sistem aşırı fazla ama render işin içine girerse yeterlidir, ekran kartı da eklenirse tabi... fİYAt konusunda diğer üyeler görüş bildirir.
  6. T

Ekran kartsız mı render alacan?
  7. T

PC BİLEŞENLERİMİ DEĞİŞTİRMEK Mİ YOKSA YENİ Mİ ALMAK

Amacın nedir, öncelikle mantıklı bir amacın var mı yoksa heves mi ettin bi şeylere..?
  8. T

Merhaba aşağıda yazdığım sitemsizce alınmaya değer mi yeni oyunları kaldırır mı

Ben çok az oyun oynayan biriydim, şimdi ise neredeyse hiç oynamıyorum... Eski bilgime dayanarak cevap yazdım, aslında sizler daha iyi bilirsiniz.
  9. T

Merhaba aşağıda yazdığım sitemsizce alınmaya değer mi yeni oyunları kaldırır mı

Yeni oyunları kaldırmaz ama biraz eski oyunlar oynanabilir.
  10. T

6000 TL pc toplama tavsiye

2.el olursa şehir de belirt ki ona göre parça soruşturlsun.
  11. T

Bu ekran kartı alınır mı

Oyunların güncel olanlarını oynatmaz ama esas olan fiyatına değmeyecek bir kart şu an.
Top Bottom