Arama sonuçları: *

1. T

İlk defa masaüstü toplama bilgisayar alacağım 2 sistemden sizce hangisi daha iyi

Attığınız 2. Sistemi çok övüyorlar ve dediğiniz gibi sonradan yükseltebilirim ve neredeyse kararımı verdim sadece tek bir soru kaldı o da anakart sizce verdiği yani seçebildiğimiz anakartlardan hangisini almalıyım çünkü çok bi fiyat farkı yok en sondaki hariç
  2. T

12 bin tl monitör dahil sistem toplama.

Peki hocam son sorumu da sorayım sana da zahmet veriyorum kusura bakma attığım linkteki ürünü alsam ve dediğiniz ekran kartını taksam 11 bin yapıyor daha iyi olabilir mi bilmediğimden soruyorum
  3. T

Peki bu yazdığınız sistem de valo da 300 fps yada mesela gta 5 de 60 fps verir mi sayın hocam
  4. T

İlk defa masaüstü toplama bilgisayar alacağım 2 sistemden sizce hangisi daha iyi

Hocam anladığım kadarıyla bir sistem ekran kartı,Anakart,Ram,İşlemci ve Kasadan oluşuyor bu yazdıklarınızı tek tek araştırıp alıp kalan parayla alabileceğim en iyi ekran kartını almam gerekiyor değil mi? Bir de monitör tavsiyesi verirseniz müteşekkir olurum.
  5. T

Öncelikle bu siteyi kurandan ve sorulara içtenlikle cevap veren sayın hocalarımdan Allah razı olsun daha önce burayı keşfedemediğim için çok pişmanım. Konumuza dönecek olursak üzgünüm ama durumu kötü birisiyim ve ilk defa toplama pc alacağım o yüzden çok heyecanlı ve korkuluyum çünkü paramın...
  6. T

Abi inan hiç anlamıyorum toplamam imkansız o yüzden hazır sistem bulunmaz bir nimet bizler için 1. Sistemin 91 yorumu var 91 i de övüyor aşırı güven verici ama yine de ne biliyim bilir bir kişiden akıl almak istedim 1736706767 İşte toplamayı bilmiyorum nasıl alabilirim var mı 2. El toplama...
  7. T

Hay Allah razı olsun çok teşekkür ederim direk eledim o zaman. 1736706577
  8. T

https://www.incehesap.com/nova-apu-hazir-sistem-fiyati-50965/#tabs 3 aydır araştırıyorum bu bulduğum 1. Sistem çok övüyorlar yorumlarda https://ty.gl/sygbdd03wtegf Buda 2. Sistem bunu da baya övmüşler Sizden ricam hangisi mantıklı yada hangisi daha f/p iyi anlayanlar yorumlar ya da güzelce...
Top Bottom