Arama sonuçları: *

1. thepublicman

UYGUN FİYATA KALİTE SİSTEM TOPLAMA TAVSİYE

4070 super sistem için halen 16 GB yeter ram fiyatları dengelenince 32 yapılır şuan ana odak fiyat performans ise 16 yeterli
  2. thepublicman

UYGUN FİYATA KALİTE SİSTEM TOPLAMA TAVSİYE

32 gb ddr4 yerine 16 gb ddr4 alınmalı bence ya da 16 gb ddr5 ana odak fiyat performans ise. Bence bu olayların AI kadar diğer sebebi de eski ramleri bitirmek DDR3 zamanında da benzeri oldu 1764861712 segotep noname değil
  3. thepublicman

5060ti 16gb 7500f 32gb cl32 6400 1tb gen4 ssd 750w psu 42.165 TL

bu sistemde isteğe bağlı 5070 yapma var mıydı
  4. thepublicman

AM5 Mİ? EKRAN KARTI UPGRADE Mİ?

İndirimlerden a620 ve 7500f alıp ddr5 e geçmek en mantıklısı. Belki ramlerden 1 tanesini satıp ekran kartını da yükseltirsin ram fiyatları uçtu çünkü elinde ki ramler çok değerli ucuza verme verirsen alırım :kekw:
  5. thepublicman

ARTIK DDR5 SİSTEM TOPLAMIN VAKTİ GEÇTİMİ AVANTAJINI YİTİRDİMİ

en ucuz 8-16 gb ddr5 rami ikinci elden alır diğer bileşenler artmadan ddr5 toplardım. 8 GB neye yetecek diyen olursa en azından kriz bitene kadar idare etmesi amaçlı DDR4 sıfır ramlerin fiyatları da çok yükseldi Bütçesi olanlar için ise 16-32 GB DDR5 ikinci el halen iyi fiyatlı seçenekler var ya...
  6. thepublicman

💲💲KASIM BİTMEDEN YARDIM💲💲

7-8 aydır çok iyi sistem yoktu iyi sistemler vardı ram kriziyle iyi fiyatlı olan birkaç tane çok iyi fiyat olmuş oldu. Bu yılın hazır sistemleri pekte iyi değildi (geçen yıla göre) Bu yıl satılan çok iyi fiyatlı sadece iki sistem hatırlıyorum 9060 XT 16 GB 27K vatan 2-3 ay önce incehesap 50k...
  7. thepublicman

çünkü halen kasım ayını geçtim 1-2 ay öncesinin fiyatlarında bile sistem gelmedi ram krizi çok kötü denk geldi. Kasım ayı uzun ben hiç değilse eski fiyatlara veya biraz altına sistem bekliyorum
  8. thepublicman

sistem lazımsa bu ay mutlaka alın aralık sonrası fiyatlar beklenmedik noktalara gelebilir (maalesef)
  9. thepublicman

Kasım Ayında DA Sistem Geliyorr

linke tıklayabilirsin
  10. thepublicman

Kasım Ayında DA Sistem Geliyorr

https://www.itopya.com/super-kasim-surpriz-tavsiye-sistemler_s638?utm_source=anasayfa&utm_medium=landing&utm_campaign=superkasim&utm_term=web
  11. thepublicman

‼️HAZIR SİSTEM DEVRİ BİTTİ Mİ ‼️

geforce now geliyor hazır sistemler bitiyor :kekw:
  12. thepublicman

SİSTEMLERE EN AZ %20 ZAM GELİYOR

Verilen cezalar %10-20 zamla kapanacak cezalar değil direk firmayı kapattırır. Bence bu işin içinde bir gariplik var yakında kokusu çıkar. Hazır sistem yerine oem bundle olarak sat bandrole gerek olmaz fiyatlar aynı kalır üstüne montaj masrafın olmaz
  13. thepublicman

Bu bahaneyle zam gelmesi çok mantıksız montaj bile yapmadan oem olarak satacaksın bundle satış hepsini tam tersine fiyatların ucuzlaması lazım. Montaj masrafın yok ek iş gücü kullanmana gerek yok. Şuan zam gelmesinin tek mantıklı açıklaması ram olur onun dışında zam gelmesi mantıksız Bandrol işi...
  14. thepublicman

Oem olarak yine satarlar %20 den etkilenmezler diye düşünüyorum bu arada
  15. thepublicman

kasım ayında fiyatlar dengelenir diye beklerken ram krizi + hazır sistemlerde bu da gelirse geçmiş olsun 1761916222 İyi yakalamışsın eskiden tavsiye sistemlerdi bunun adı oem paketler yapmışlar.
  16. thepublicman

RX 7700XT Gerçekten İyi Bir Seçim Mi?

ikinci elde 14 altına sıfır 16.5 altına 9060XT 16 GB görürsen net alınır. Vatan bir ara pure modelini 15 e sattı ara ara 16.500 e indiriyor
  17. thepublicman

Sinerji'de Toplattığım Sistemimin İşçiliğine Bakabilir misiniz?

bence yine iyi toplamış (firmayla alakam yok)
  18. thepublicman

RTX 4070 MI Alayım Yoksa 4060 TI MI

acelen yoksa kasımı bekle acelen varsa 5070-9070XT li çok rahat sistem bulursun o bütçede
  19. thepublicman

Vatan 50000 tl sistem

pahalı
  20. thepublicman

4060 mı b580 mi almalıyım

nvidia tarafında 5060 amd tarafında 9060-9060xt beklemeyeceksen net b580
Geri