Arama sonuçları: *

1. T

R5 7600X + RTX 4070 Ti Super FHD de iyi midir

guzel sistem hocam gorunuste sorun yok gibi
  2. T

Çözüldü✓ PC'im ne kadar eder?

eski konularda verdigim cevaplara bakarak bu konuda ciddi olmadigimi anlayabilirsiniz dostlar 😄
  3. T

dostum ig ve tt sayfalarinda bu tur sistemler bilmeyen kisilere kitleniyor dedigimi anlamadan yorum yapmis gibisin 😄
  4. T

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

biri daha sonunda hayallerine ulasmis hayirli olsun hocam
  5. T

Rust için neyi yükseltmek gerekir ?

hocam ekran karti ram
  6. T

Yeni Topladığım Sistem

hocam hayirli olsun oncelikle ekran kartini alinca mukemmel sistem olacak ama sanirim tavsiye degilde elestiri istiyorsunuz oncelikle bu sistem hazir olarak alinip daha ucuza getirilebilirdi ne kadara aldiginizi yazdiginiz icin bisey diyemiyorum sonra bu sisteme 600w az gelecek bi sure idare...
  7. T

36500 e bu sistem alınır mı?

pardon hocam gormedik dedigim gibi firsat gunlerinde daha ucuza alinabilir yinede saglam kasa
  8. T

36500 e bu sistem alınır mı?

ram cift kanal yaoilabilir eger sonraki zamanlarda upgrade yaoilacaksa psu degisikligi olmasi lazim hocam fiyat iyi ama firsat gunlerinde daha ucuza bulunabilir gibi
  9. T

Bu toplama sistem iyi midir?

butcenizi soyler misiniz hocam yeni konu acarak yardimci oluruz
  10. T

Bu toplama sistem iyi midir?

hocam sakin almayin 1030 gt nedir 2. el toplarsaniz daha iyilerini bulursunuz
  11. T

kullanima bakima bagli olarak 10500 tl falan eger afedersiniz ama bilgisayardan anlamayan birine 15000 tl ye bile kitleyebilirsiniz
Top Bottom