Arama sonuçları: *

1. T

Apu sistem vs ekran kartlı sistem

Herkese yardımları için teşekkür ederim. Apu işlemciyi alacağım.
  2. T

Teşekkürler hocalarım. Peki 1500 TL bütçede en mantıklı apu işlemci veya ekran kartı + işlemci Ryzen 5 3400G mi yoksa başka bi apu işlemci mi önerirsiniz?
  3. T

Selamlar herkese. Önceki açtığım konularda hangi işlemciyi almalıyım tarzı sorular sormuştum apu işlemci için. Şimdi incehesap indirimini gördüm XFX RX 550 2 GB ekran kartı 899 liraya düşmüş. 1500 TL bütçe ile sizce bu ekran kartı + Ryzen 3 1200 mü alıyım yoksa 1500 TL ile Ryzen 5 3400G mi...
  4. T

APU sistem toplayarak doğru mu yapıyorum?

Teşekkürler hocam. Evet hocam o anakart hata olmuş. 1618564134 Hocalarım peki 400 TL kasa öneriniz var mı?
  5. T

Hocam 3400G hangi anakrtlarda çalıştığını nereden öğrenebilirim?
  6. T

a320'ye takılmıyor mu hocalarım o işlemci? Eğer takılmıyorsa 2. fikir iptal.
  7. T

Hocam benim aklımda 3400G olan fikir var çünkü kasa için bütçem 300 kalıyor ve 250 SSD yetmez gibi geliyor yanında HDD olacak ama SSD hızı vazgeçilmez tabii ki ve 3400G'nin ekran kartsız performansı 4650G'den iyiymiş sanırım. Ama bir yandan ilerde ilemcimi yükseltmek daha zor olduğundan almışken...
  8. T

Hocam 8x2 ram var elimde zaten. Ramazan bitmeden toplamış olmak istiyorum sistemi. Zaten çok sistem gerektiren oyunlar oynamayacağım o yüzden beklerim ekran kartı fiyatları düşene kadar sonra 1650s alırım. 1618562846 Hocam peki kasa önerebilir misiniz maksimum 400 TL ile
  9. T

Hocam elimde A320 anakart var zaten şuan.
  10. T

Selamlar herkese. 4000 TL bütçe ile monitörsüz sistem toplamaya karar verdim. Ekran kartı fiyatlarından dolayı APU düşündüm. Daha tamamlamadım sistemi ama 1 2 hafta içinde tüm parçaları almayı düşünüyorum. Ekran kartı fiyatları normale dönünce 1650 super almayı düşünüyorum. Yani uzun süre ekran...
  11. T

3900 tl anakart ve ramsiz sistem toplama

Teşekkürler hocam Yok hocam 1650 superden sonra bir daha upgradelemem o yüzden gerek yok sanırım.
  12. T

Hocam ilerde 1650 super falan takarsam yeterli olur mu psu? Ayrıca ssdyi 250gb yapsak 500 gb hdd alsak nasıl olur sizce? Ordan parayı ayırsak ekran kartını almam kolaylaşır diye dedim. Hocam TN panel kötü olur gibi geldi hem ips hem 75hz güzel gözüktü. 2.el imkanım yok hocam.
  13. T

Selamlar herkese. Şuan elimde msi a 320m a pro max anakart ve 2 tane apacer gold 8gb ddr4 3000mhz cl16 ram var. Elimde 3900tl kaldı. Bu parayla monitör dahil apu toplamayı planlıyorum ekran kartı fiyatlarından dolayı. Aklımdaki ürünleri aşşağıya ekleyeceğim sizce nasıl yaparsam daha iyi olur...
Top Bottom