Arama sonuçları: *

1. ugo.

Max 13K Sistem tavsiyesi

Bütçem 13.000 TL üstüne çıkamam, tavsiyelerinizi yapabilir misiniz? Teşekkür ederim.
  2. ugo.

Laptop tavsiyesi verir misiniz?

Teşekkür ederim. 1665253296 Başka öneriniz var mı?
  3. ugo.

Laptop tavsiyesi verir misiniz?

Bütçem yazdığı üzere max 10k üzerine çıkamam. Genellikle ders çalışmak için kullanacağım en fazla 1 oyun yüklerim. Güzel performanslı bir laptop istiyorum. Lütfen bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  4. ugo.

Sizce Macbook 2018'i satıp yerine apu sistem almalı mıyım?

Monitör dahil 9k bütçem var. 1643557378 Teşekkürler öneri için
  5. ugo.

Sizce Macbook 2018'i satıp yerine apu sistem almalı mıyım?

Sorum başlıkta sizce 2018 macbook air'i satıp apu sistem mi almalıyım? (256 GB SSD) - Eğer alacaksam kaliteli 16 gb ramlı apu sistem önerir misiniz? Ekran kartı fiyatları çok yüksek monitör dahil 9k verebileceğim için apu sistem önerisi istiyorum.
  6. ugo.

PlayStation 5 ve 1650 kasa takası mantıklı mı?

Katılıyorum, ölücüysen ilan değerlendir. Aynı ilde olduğun bi adamdan abi öğrenciyim falan filan ayaklarıyla 9500'a kadar çekersin net. Ama bu sistemin 2. elde 12knın altında ederi yok imkansız. Son fiyatı 12k falan olur. Yani her türlü karda oluyor maddi olarak.
  7. ugo.

Ya mantıklı ama diyorum ya hem arkadaş ps5'i ithalatçi garantili olarak en fazla 11.5k ya satar üstüne para koyamadan yine dediğiniz gibi bir hazır sistem alamaz ki. Alır da dediğime gelir bu kadar kaliteli bir sistem bulamaz. Yanlış anlamasın kımse alması için teşvik falan değil nasil istiyorsa...
  8. ugo.

Sadece ekran kartına bakarak sistemi yargılama sistemin ssdsi 1.5k dan başlıyor dostum ve 1 tane kalitesiz parçası yok tüm parçaları mükemmel ötesi. Ekran kartı satılıp indirimle 3050,3060 kovalanabilir. İnan ki hata etmez ve verdiği parayı hakediyor sistem. Ramlardan emin değilim ama bi eksiği...
  9. ugo.

PS5'den sıkıldıysa takas mantıklı, fiyat olarak belki size göre takas aptalca gelebilir fakat arkadaşın takaslayacağı sistemin tüm parçaları çok iyi. Hele o ssd 1.5k 'dan falan başlıyor, bir tek ekran kartı kötü pc istiyorsa takaslamaya değer, ekran kartını satıp stok veya indirim kovalarsın...
  10. ugo.

9.000 TL Sistem önerisi

Link alabilir miyim
  11. ugo.

9.000 TL Sistem önerisi

Valla monitör de lazım hocam ya :(
  12. ugo.

9.000 TL Sistem önerisi

Eskiden bende da-sistem4 vardı satıp macbook almıştım. Şimdi macbook'u da kar ile sattım ve 9.000 TL'e monitörlü hazır veya toplama pc toplamak istiyorum. Sistem veya parça tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  13. ugo.

Acil satılık Ryzen 3 3100 + RX 5500 XT sistem ne kadar eder?

Laptop satıcıları fazla takas düşünmüyor ki, ayrıca neden böyle söylediniz 12.000₺’ye çok güzel 16ram 3200 m2 ssd i5,11. Nesil 3050 Ti monster notebook var.
  14. ugo.

Garantisi var en az 1 yıl
  15. ugo.

İşlemci: R3 3100 Anakart: Gigabyte B450MS2H Ramlar: GSkill Ripjaws 2x8GB 3200MHz Dual Ekran kartı: RX 5500 XT 8 GB SAPPHIRE PULSE M2 SSD: Sandisk Ultra 3D nvme 500 GB KASA + PSU: Corsair 550W +80, Spec Delta RGB Monitör: MSI Optix G241 Kısacası sistemim DA-4 sistem, yerine laptop almam lazım...
  16. ugo.

5720 TL ye SIFIR RX 5500XT 8 GB LI SİSTEM ALDIM.

Daha fazla yazsam alan olmaz mı sizce? Piyasa çok uçtu diyorlardı.
  17. ugo.

5720 TL ye SIFIR RX 5500XT 8 GB LI SİSTEM ALDIM.

Hocam merhaba konuyla alakalı biliyorum da fikir almak istedim, ben de sapphire pulse rx 5500 xt 8 gb oc edit bir kart var, temiz(oyun dışında hiçbir şekilde kullanmadım, mining vs yok.) kutulu faturalı. Satıp ilerleyen zamanda upgrade yapmak istiyorum fiyat ne yazmalıyım, ne öneririsiniz?
  18. ugo.

Özelleştirilmiş Pollux 3T-10 ve GameGaraj Deneyimim

Hocam sizi üzmek gibi olmasın ama, o ssd'ye hiç iyi demiyorlar, onun yerine patriot burst tercih edebilirdiniz. Biliyorum stok yok bu yüzden 1650 tercih ettiniz ama bence minimum 1650 super olabilirdi, ki bu aynı fiyatın 100 tl düşüğüne 1660 super sistem çıkartmıştı abdullah abi, önerim şu...
  19. ugo.

Dün itopyada satılan 3060 li sistem ile ilgili

Hiç bilemiyorum, 8-9-10 fiyat aralığı çok söyleniyor.
  20. ugo.

Dün itopyada satılan 3060 li sistem ile ilgili

Abdullah abinin sistemini bekleyin çıkartıcak.
Top Bottom