Arama sonuçları: *

1. U

Ddr5 sistem toplamak am5 olur intel olur help me

genel olarak kule timi diyorsun yoksa noctua d15 mi çok pahalı değil mi
  2. U

ben uzun süre yan kapaksız kullandım pek sorun olmuyor sadece biraz daha hızlı tozlanıyor sorun cok ufakmış en kötü probleminiz böyle olsun hep :D
  3. U

Gayet başarılı ve güçlü duruyor sistem yakında bende böyle bişey olmasa bile yakın birseyler yapmayı planlıyorum biraz bazı seyler ani gerçekleşti
  4. U

teşekkür ederim aklımda bulunsun karar verirsem rahatsız edicem seni
  5. U

bütcem 30 a kadar çıkıyor ama 20k daha mantıklı geliyor cok cıkmakta istemiyorum direk rx7800 alıyım sonra am5 ana karta geçerim diye düşünüyorum işmleci ana kart ram vs değiştirim diye düşünüyorum 1740037687 hazır sistem bkıyorum da bütceme göre ddr5 ve sistem yok bütceyi aşıyor
  6. U

işlemci -İ5 8400 anakart- asus prime bm360-m ekran kartı-asus 2060 ramlar- jwskills 2x8 psu- xmatek 650+80
  7. U

psu nun eskidiğini düşünüyorum yada oyun açtığım zaman görüntü gidiyor sesler var ama görüntü yok ya kart arzalandı yada psu artık kaldırmıyor
  8. U

şuan hazırda kullandığım sistem ddr4 ve ekran kartım artık eskimeye baslasdı bende yeni sistem toplamak istiyorum gün geçtikce fiyatlar artıyor bütcem max-30k gün geçtikce fiyatlar daha da artıcak yarımcılı olursanız çok sevinirim eliniz ve fikirleriniz dert görmsin şimdiden
Top Bottom