Arama sonuçları: *

1. U

B550 ye Corsair 3600mhz Uyar mı?

Özelliklerinde uyumluluk diye bir kısım vardı oradan.
  2. U

B550 ye Corsair 3600mhz Uyar mı?

B550 pro vdh wifi anakartım var. Corsair rgp pro 3600 mhz ram almayı planlıyordum. Fakat özelliklerinde uyumluluk olarak intel bilmemne ve amd x570 yazıyordu. Benim anakartıma uyum sağlar sorun olmaz değil mi?
  3. U

R5 3600x için Wifi'li Anakart?

Wifi özelliğine extra para vermektense içinde olan f/p bir anakart önerir misiniz? Anakart ve wifi için bunu al daha uyguna gelir derseniz bu fikirlerede açığım.
  4. U

Sisteme Yorumlarınız Nedir?

Dostum render amaçlı kullanılacak bu bilgisayar arada bir girip iki el pub g ve lol atacağım. Prodüksüyon bilgisayarları demek gaming pc - ekran kartt demek zaten. Ayrıca 3600x e düşürdüm bir tanede sıvı soğutma ekleyeceğim. 1605142627 Haklısınız farkındayım zaten ama şimdi ben ssd mi ramımı...
  5. U

Size göstermek amaçlı akakçeden tek tek toplayacağım zaten dostum 1605138022 İşlemcimi 3600x yapıp anakartımıda msı b550 seçtim wifi ve Bluetooth a vereceğime içinde olan güzel bir anakart gibi geldi. Ama hala rtxlere çıkamadım millet nasıl topluyor rtx sistem ya 😂
  6. U

Ryzen7 3700x e anakart önerebilir misin?
  7. U

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/27RELF2P Not: Ekran kartım yeterlidir. Sistem Prodüksiyon ve Daw yazılımlarında kullanılacaktır.
  8. U

İ7 9700 kya anakart?

Ryzen 7 3700x mi önerirsiniz yoksa r5 5600x mi? 1605041636 @E++n
  9. U

İ7 9700 kya anakart?

5600x ne oluyor amdden pek anlamıyorum ürünü atar mısın
  10. U

İ7 9700 kya anakart?

İşlemci ve anakarta toplam ayırabileceğim büyçe max 4800 @Rambo Bıçağı 1605041037 4800 tl anakartla birlikte
  11. U

İ7 9700 kya anakart?

%70 render hocam
  12. U

İ7 9700 kya anakart?

Sıfır alacağım
  13. U

İ7 9700 kya anakart?

F/p anakart önerir misiniz?
  14. U

Snowman x6 soğutucu yorumlarınız

Ürünün soğutma işlemi ve minimum ses çıkartan bir soğutucuya ihtiyaç var? Kullanan arkadaşlar tavsiye ve yorumlarınıza açığım.
  15. U

Montaj işinden anlayanlar bir bakarsanız sevinirim

Onda güveniyorum kendime fakat kontrol ve bilgisayarın ilk açılması tereddütler vesaire birinin duruma el atması her zaman bir artı olur. 10 bin liralık sistemi toplayıp açılmayıp kalması hevesimi fena kırar uğraştırır...
  16. U

Montaj işinden anlayanlar bir bakarsanız sevinirim

Merhabalar öncelikle açıklamam gereken şey bilgisayar toplama siteleri yerine akakçeden araştırma yaparak sistemimi tek tek özenle almayı planlıyorum. Bu iş için 27 kasımı düşünüyorum. ikinci olarak Daha sonrasında montajı whatsapp ve telefon üzerinden kontrol edecek yönlendirecek kapsamlı...
  17. U

Sistem Kontrol eder misiniz

Fiyat şuan sınırda hocam 10600 tl
  18. U

Peki fan seslerinde problem yaşar mıyım vokal kaydı alacağım
  19. U

Link atabilir misiniz? 1604806810 Kasayıda fanları sesini araştırarak buldum aslında corsairinde güzel bir kasası var fakat fazlasan fan parası gözümü korkuttu
  20. U

çok teşekkür ederim sinerjinin şuan bana fena kazık attığını farkettim. İnce hesapta her ürün 100 tl gibi farklar attırdı fakat işlemci soğutucumu bulamadım oradada ve anakartımı 1604806652 sessiz işlemci soğutucu ve psu benim için çok önemli deneyimlerinizi aktatır mısınız?
Top Bottom