Arama sonuçları: *

1. vgaterian

5000tl butce monitor dahil pc

Arkadaslar 5k butcem var monitor, klavye , kulaklik, hoparlor,mouse, wifi adaptoru dahil bir sistem ariyorum sizce ne almaliyim
  2. vgaterian

3500 tl ekran dahil pc

Up pls 1603201976 https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/intel-i5-8gb-ram-1tb-hdd-4gb-ekran-karti-21-5-monitorlu-masaustu-bilgisayar_pdp_6032280420 bu nasil arkadaslar 1603202087 Ya da baska sistemi link atabilcek var mi
  3. vgaterian

3500 tl ekran dahil pc

Arkadaslar max butcem 3500 ekran dahil bir pc ariyorum cs go oynuyorum asil amacim uzaktan egitim bana bir pc toplar misiniz fiyat performans
  4. vgaterian

6000TL sistem önerisi

Ssd ne secilmeli
  5. vgaterian

7700TL Bütce İle Monitör Dahik Sistem Toplama

Yeni kartlar ne zaman çıkıyor. Birde 20 serisini üretimden kaldırıyorlar mı? @Respiky
  6. vgaterian

toplayacağım sistem nasıl olmus

Peki da1 sistem nasil arkadaşlar
  7. vgaterian

6000 - 6500 tl monitorsuz pc

Arkadaslar elimdeki butce ile en iyi hangi bilgisayari toplayabilirim? Da 3500lu sistemi beklemeli miyim? Da2 sistem hala alinir mi? Sizce ne yapayim
  8. vgaterian

Yeni Bir PC

Fiyat yazsan iyi olur
  9. vgaterian

Da2 sisteme rakip

Arladaslar 6k bandında bir pc alacağım başka bir forumda arkadaşın biri bu sistemin da2 den daha iyi oldugunu iddia ediyor sizce hakli mi? Da2 ninssd sini degistirerek almayi dusundugumu ekleyeyim...
  10. vgaterian

6000-6500 TL sistem, ne önerirsiniz.

Toshiba 480 gb yapsak sikinti olur mu o 200 lira daha ucuz farklari nelerdir
  11. vgaterian

6k butce

Yani anladigim kadariyla o butce civarindaki en iyi sistem da2 onu ssd sini degistirerek ve mesh panel kasa gelirse direkt almaliyim?
  12. vgaterian

6k butce

Arkadaslar 6k butcem var masaustu pc toplamak istiyorum bilgisayardan pek anlamam sizce da 2 sistem almalimiyim? Ve onerebileceginiz yukseltmeler nelerdir ssd si ve kasasi sorunlu gibi birseyler duydum sizce ne yapmaliyim. Alma derseniz onerdiginiz hazir sistem varsa atabilir misiniz?
  13. vgaterian

6000 tl bütçe ile pc toplama

Spec delta ne zaman gelir acaba fiyatta bir degisiklik olur mu? Herkes da2 icin islemci sogutucu onermisim sizce de almalimiyim.
  14. vgaterian

6000 tl bütçe ile pc toplama

Arkadaslar 6000 tl butcem var monitor olmadan bir hazir kasa almak istiyorum sizce ne almaliyim? Butceyi az da olsa asabilirim
  15. vgaterian

6000 tl butce

Arkadaşlar ay sonunda 6000tl butce ile bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak da sistemin stoğunun kalacağından şüpheliyim ne yapmamı önerirsiniz.
  16. vgaterian

Klavye mouse kulaklik?

Arkadaslar 200 tl butcem var klavye mouse mouse pad ve kulaklık almam getekiyor bu paraya uzun ömürlü kullanabileceklerimden önerir misiniz?
  17. vgaterian

Yeni sistem stok?

Arkadaşlar cumartesi gelecek sistemin stok durumundan haberi olan var mı? Maaşım ayın 1inde yatıyor sizce bana kalır mı?
  18. vgaterian

D.A sistem monitor

Kusura bakmayin biraz gec yazdim. Monitorum baya eskii bir sey aoc e2250swn yaziyor arkasinda
  19. vgaterian

D.A sistem monitor

Merhaba arkadaşlar, donanım arşivinin yeni sistemi vga girişli monitörlere uyumlu olacak mı? Eski bir monitörüm var kullanabilirmiyim yoksa yenisini mi almamı tavsiye edersiniz. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bütçem kısıtlı olduğu için gönlüm eski monitörümü kullanmaktan yana.
  20. vgaterian

Sonunda Sistem Toplandı :)

Fiyatı nedir hocam?
Top Bottom