Arama sonuçları: *

1. victreX

Bu parçalardan oluşan bir sistem F/P olarak nasıl?

Bütçeyi biraz arttırıp ekran kartını 4070 super yapabilirim. Marka öneriniz varmı? 1708879981 Hazır sistemleri ucuzlatmak için hep biryerlerinden kısıyorlar gibi geliyor hocam pek içime sinmiyor
  2. victreX

Ekran kartı için mi
  3. victreX

İleride parçalarını yükselterek kullanmayı düşünüyorum ondan mümkün olduğunca kaliteli parçalar seçmeye çalıştım. Elimde SSD bulunduğndan listeye eklemedim. Fiyatı 59.500 TL'ye geliyor. F/P olarak nasıl? Parçalar fiyatını hak ediyor mu?
  4. victreX

45-50 bin TL bandında sistem önerisi

2 fanlı 4070 super ısınma sorunu yapmaz mı
  5. victreX

45-50 bin TL bandında sistem önerisi

Uzun zamandan beri piyasayı takip etmiyorum 45-50 bin liraya hangi sistemler alınır? İşlemcide fazla takıntılı değilim ama ryzen olursa iyi olur.
  6. victreX

Itopya'daki Ryzen 5500 Sistem Alınır mı?

1-2 gün içinde alacağım daha fazla dolar yükselmeden bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim? https://www.itopya.com/taa-101_h23540
  7. victreX

50 bin TL'ye FPS Oyunları İçin Sistem Önerisi

Sadece FPS oyunları oynamak için bir sistem toplayacağım. Yanında ekipmanlar da olacak. Öncelikli amaç en düşük input lag yapacak parçaları ve ekipmanları seçmek. Muhtemelen 360Hz bir monitör kullanacağımdan FPS 360+ olmalı. Zaten CS:GO'da en fazla 400 FPS sınırı var diye biliyorum. Aklımda şu...
  8. victreX

Çözüldü✓ i3-7100 Islemciyi onceden duyan var mi?

Ryzen 3 1200'den 1 tık daha düşük bir işlemci diye biliyorum.
  9. victreX

2 Sistem Arasında Kaldım Hangisi

Aigo güç kaynağı için kaliteli iyi bir marka diyenler olmuştu başka bir konuda.
  10. victreX

Stoklar Düzeldiğinde RTX 3070 Ti' li Sistemlerin Fiyatı Ne Olur?

DDR5 RAM'ler gelecek, AMD ZEN 4 mimarisine geçecek, soket değiştirecek bununla beraber yeni işlemciler ve yeni anakartlar çıkacak. Sizce bunları beklemeli miyim? Acelem yok şu an belki o zamana fiyatlar azda olsa düşer. Bunları beklemenin ilerisi için de sistem yükseltmede faydası olacağını...
  11. victreX

Stoklar Düzeldiğinde RTX 3070 Ti' li Sistemlerin Fiyatı Ne Olur?

Youtube'da stok sorunu düzeliyor gibi videolar gördüm ama hala fiyatlar yüksek. RTX 3070 Ti, R7 5800X ve X570'li bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bilgisayar fiyatları normale döndüğünde söylediğim parçaları içeren bir sistem tahminen kaç TL'ye gelir?
  12. victreX

14000 TL Sistem Toplama.

Monitör dahil değil.
  13. victreX

14000 TL Sistem Toplama.

14000 TL'ye bir sistem toplamayı düşünüyorum. İşlemci AMD, Ekran Kartı Nvidia olursa iyi olur. Toplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Top Bottom