Arama sonuçları: *

1. W

4080S Sistem önerisi - 80-100K TL bütçe

Çok teşekkürler. İleride GPU'yu 5000 serisinden bir GPU ile upgrade'lemek isersem 850'den de yukarı çıkmak mantıklı olacak mıdır?
  2. W

Sayın hocam, MSI PRO B650-S WIFI DDR5 AM5 (ATX) seçimi yerine sizin eklediğiniz Anakart'ı seçmemde büyük bir farklılık olacak mıdır? Ekran görüntüsünde yer alan sistemden 20 bin lira daha pahalıya geliyor paylaştığınız sistem. Bu farka değecek bir upgrade söz konusu mudur? 1 TB SSD yeter diye...
  3. W

Hocam sizler gibi konunun ehli insanlara danışmak için geliyoruz zaten buraya. Dilerseniz böyle sert çıkışlar yapmak yerine faydalı olabilmek adına önerilerinizi ve hatalı seçim varsa sebebini de paylaşın ki insanlar okuyunca bilgilensin. Şu mesajınızın bana hiç bir faydası yok örneğin. Saygılar.
  4. W

@slayer721 Bakabilme şansınız oldu mu hocam?
  5. W

İşbankası - Maximum kart dışında kullandığım bir kart yok maalesef.
  6. W

Taksitli olarak daha iyi ve ucuza nasıl alabilirim yol gösterebilir misiniz?
  7. W

Öneriler için çok teşekkürler. Maalesef stokta Inno3d GPU kalmamış, bu sebeple fiyat 2 Bin lira daha yukarıya tekabul ediyor. Akşama kadar 4080S mi yoksa 4070TS mi konusunda kafamı toplamaya çalışacağım :) Ağırlıklı olarak POE2 oynamayı düşünüyorum. https://imgur.com/a/7TAlzG3
  8. W

İlk post'ta da belirttiğim gibi: Parçaları tek tek satın alırsam daha uygun bir maliyet elde edebilirim. Ancak benim için öncelikli olan, taksitli alışveriş imkanı. Sizce sistemde rahatsız edici bir şey gözüküyor mu? Anakartta çok seçenek var ve en verimlisinin/uyumlusunun hangisi olduğu...
  9. W

Merhaba, Ekteki özelleştirmelerle 4080 Super sistem sizce tercih edilebilir mi? Biliyorum, parçaları tek tek satın alırsam daha uygun bir maliyet elde edebilirim. Ancak benim için öncelikli olan, taksitli alışveriş imkanı. Eğer 80-100K TL bandında taksitli olarak önerebileceğiniz başka...
Top Bottom