Arama sonuçları: *

1. W

Bu fiyata daha iyisi?

Brom 2060 alma 5600xt al demiyorum sadece sorunlu bir kart olmadığını söyledim bunu böyle aktarmak yanlış diye.
  2. W

Bu fiyata daha iyisi?

5600xt sorunlarının çoğu fan dönmüyor gibi forum konuları bunu göz önünde bulundurun gayet iyi bir kart
  3. W

10.000tl İncehesaptan kasa toplama önerisi

Az öncede sordum size sadece incehesap mı olmalı ? 1593956413 Benim önerim farklı sitelerden almanız tercih ederseniz diye yazıyorum buraya size kalmış; Ryzen 5 3600 ---- https://www.akakce.com/siparis/?p=568673730&ref=akakce&v=1.4.6&z=134 MSI B450 Tomahawk MAX ----...
  4. W

Kendim pc topladım alınır mı?

Beyler adam bilmediği için size soruyor adama güzelce anlatırsak anlayabilir sakin olalım
  5. W

Eğer başka siteden almak sizin için sorun değil ise farklı bir kasa önermek isterim artan para ile ram ve ankartı yükseltiriz ne dersiniz
  6. W

Ekran kartını sapphire yapıp kasadan kısıp anakartı yükseltebilrisiniz işlemciyide 3600 yapmanız daha mantıklı olcaktır
  7. W

Sistemimim Son Hali Görüşleriniz

xfx yerine sapphire tercih edebilirsiniz https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-rx-5600-xt-11296-01-20g-gaming-ekran-karti-fiyati-45032/
  8. W

6500 TL PC önerir misiniz??

SSD değiştirip alabilirsiniz https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/
  9. W

1600 AF'li Topladığım PC

İnce hesap gaming gecesinden sapphire 5600 xt alabilirsin 2150 tl gibi bir fiyatı oluyor ram oalrak https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-g-skill-ripjawsv-16-gb-2x8-3600-mhz-ddr4-f4-3600c18d-16gvk-bellek-fiyati,552659220.html olabilir
  10. W

DA-2 Sistemi elime geçti hangi testleri yapmam lazım

hdd gözükmüyor bilgisayarıma girince nedeni ne olabilir
  11. W

DA-2 Sistemi elime geçti hangi testleri yapmam lazım

Sorum başlıktadır cevaplar için teşekkür ederim.
  12. W

DA-2 anakart-cpu uyumu hakkında bir sorum var.

pcpartpicker.com adlı sitede anakart ve cpuyu seçtiğinizde bir uyarı beliriyor daha "Some AMD B450 chipset motherboards may need a BIOS update prior to using Matisse CPUs. Upgrading the BIOS may require a different CPU that is supported by older BIOS revisions." bu şekilde.Sitemin videoda...
  13. W

9,000₺ Hazır Sistem

Bilmiyordum :(
  14. W

9,000₺ Hazır Sistem

Bu sistemin aynısın topluyorumdasadece 3600x yerine 3600 alacağım bazı internet sitelerinde anakart ve işlemcinin uyumsuz olduğunu söylüyorlar sanırım biosla ilgili bir şey siz bir sorun yaşadınız mı?
  15. W

Siz olsanız hangi sistemi seçerdiniz?

İkinci sistem biraz bütçemin üstünde fakat taksitlendirerek alacağım için büyük bir sıkıntı olmayacak ama şimdilik bu anakartı seçebiliyorum, birkaç ay idareten bu anakartı kullanmam herhangi bir sorun olur mu yada ilerde anakart değiştirmek istersem herhangi bir problem ile karşılaşır mıyım?
  16. W

Siz olsanız hangi sistemi seçerdiniz?

Şöyle biraz forum konularına bakarak 2 tane sistem düşündüm ama hangisi daha iyi (soğutma ve performans bakımından) bilmiyorum bu yüzden size sormak istiyorum.Sistemde uyumsuzluk harici lütfen parçaları değiştir demeyin bazıları zaten elimde şimdiden teşekkür ederim. Birinci- R5 3600 MSI B450...
  17. W

FDKSÖ Guardian 3670S 8130 TL RTX 2070super PC toplama

Genelde bu kartları rtx ve dlss 2.0 olduğu için tercih ediyorlar bu iki karttada var değil mi ? Birde kafanı şişirmek gibi olmasın ama bende msi mag forge 100r kasa var sığar mı sence ?
  18. W

FDKSÖ Guardian 3670S 8130 TL RTX 2070super PC toplama

Bu iki ekran kartınıda 600wluk psu yeticek mi bilmediğimden soruyorum.
  19. W

Bilgisayar toplama bütçe 7400

Oynadığım oyunlar Assassins creed odysey ,witcher3 , gta,lol vb oyunlar kasa olarak msi mag forge 100r kasya sahibim bu kasayı dolduracak parçalara ihitiyacım var önerilerinizi bekiliyorum.(fiyata kasa dahil değil). Not: Gaming gecesi gibi etkinlikleride bekleyebilirim yani oradanda...
Top Bottom