Arama sonuçları: *

1. wizarDürüm

11.300 TL YE BU BİLGİSAYAR ALINIR MI?

https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SFK-062-i7-10750H-RTX2070/dp/B085B3GFRL/ref=sr_1_6?dchild=1&keywords=gaming+laptop&qid=1595675798&s=computers-intl-ship&sr=1-6 yurt dışında tanıdığın varsa 9500 lira aynı özellikler laptop hemde
  2. wizarDürüm

Mükemmel bir Sistem mi ? Hataları var mı?

Çalışacak hal kalsaydı bende mantıklı derdim ama olsada olmasada çalışmayacağım büyük ihtimalle
  3. wizarDürüm

Nasıl PC Kendim Topladım İş Görür Mü Uyumluluk Sıkıntısı Var Mı?

Ama işlemci zaten biraz darboğaz yapıyor 1050 yle bu ekran kartıyla daha fazla yapmaz mı ve yalan değil aliexpressten ekran kartı almak istemiyorum 1587045005 Elimde bir ps4 var oyun oynayıp taşıyabildiğim normalde pc yle idare ediyordum şu 2-3 aydır google dışında bir yere giremez oldu diye...
  4. wizarDürüm

Nasıl PC Kendim Topladım İş Görür Mü Uyumluluk Sıkıntısı Var Mı?

Arkadaşlar şuan elimde 10 yıllık pc var malum yavaş yavaş ömrünün sonuna gelmeye başladı bende fazla para harcamak istemiyorum sisteme çünkü seneye üniversite sınavım var ama bir o kadarda oyunlardan ve günlük bilgisayar işlerinden kopmak istemiyorum.O yüzden şöyle bir pc kurdum oluru var mıdır...
  5. wizarDürüm

Mükemmel bir Sistem mi ? Hataları var mı?

Arkadaşlar şuan elimde 10 yıllık pc var malum yavaş yavaş ömrünün sonuna gelmeye başladı bende fazla para harcamak istemiyorum sisteme çünkü seneye üniversite sınavım var ama bir o kadarda oyunlardan ve günlük bilgisayar işlerinden kopmak istemiyorum.O yüzden şöyle bir pc kurdum oluru var mıdır...
  6. wizarDürüm

Arada Kaldım Bı Yardım Edin :)

Bencede dişini sık r5 1600 al günlük işlerin kolaylaşır ileride upgradeleyebilirsin ve 450W yetiyor mu emin misin ?(çok bilgim yok ama)
  7. wizarDürüm

ARKADAŞLAR PC GÜZEL Mİ ?

Mükkemmel mükkemmel
  8. wizarDürüm

Yayın bilgisayarı nasıl olur? Canlı yayında iki bilgisayar nasıl senkronize edilir ?

3-4 yıl önce evet ama artık insanlar kimi izleteceğini şaşırıyor kaliteli yayın açan insan fazla artık düşükle gireni izleyen sayısı bir elin parmağını geçmiyor ve şuan ki kuru göz önüne aldığında 6K lık bir kasa yetsede net çift monitör olucak ve monitörler kaliteli olmalı vs vs çok masraf bu...
  9. wizarDürüm

Yayın bilgisayarı nasıl olur? Canlı yayında iki bilgisayar nasıl senkronize edilir ?

Her ikiside önemli kırmak istemem ama yayın açmak için baştan 10000 tl yi gözden çıkarmak lazım pc si monitörü ki bunlara + elektrik +internet + ışklandırma +kamera + mikrofon +bla bla bla gerekiyor ş u zamanda yayın açmak için ve çift Pc yi youtube da daha iyi bulabilirsin yabancı kaynaklarda...
  10. wizarDürüm

APU Pc toplama önerisi

Hazır APU sistemlerine bakmada bence fayda var çünkü orda uyum konusunu daha iyi kondurabiliyorlar.
  11. wizarDürüm

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Bu konuda seni anlayan biriyim söyleceğim tek şey bazı şeyler olmaz yeğen bazı şeyler 10 yılda olmaz. Eğer hayalin bilgisayar almaksa sakın bir yerde çalışıp paranı bilgisayara gömme çalış çalış ama git test kitaplarına göm göme bildiğin kadar hayvan gibi çalış sonra gider aylığının yarısıyla...
  12. wizarDürüm

Q8400 & HD 4300 Sistem Geliştirme

bi ekran kartı falan kurtarmaz mı :(
  13. wizarDürüm

Peki hayal ettiğim gibi olur mu mesela cities skylines vs oyunlarda kasmadan mediumda oynabilir miyim ve ekran kartı olarak ne kullanmalıyım
  14. wizarDürüm

Sistem arttırma fps vs.

Kesinlikle ramini 16 yap ekran kartın hala gideri var ama 8gb ram devri kapandı denilebilir kalan paran varsa ssd alır oyunları ona yükler veya sistemi hızlandırırsın.
  15. wizarDürüm

ama DDR 2 olduğu için çok sıkıntı olmaz mı Mhz 800 falanolması lazım
  16. wizarDürüm

Şimdi amacım az çok oyunlar oynayabilmek PS4 üm var zaten 20 30 tane oyunum var ama bunların dışında mesela cities skylines ps4 te kötü pc de oynamak istiyorum veyahut arkadaşlarımla küçük human fall flat gibi online oyunlar oynamak istiyorum bunlar için en ucuz pc mi nasıl geliştirebilirim...
Top Bottom