Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

4080 Super Yerine 5000 serisini beklemeli miyim?

yani muhtemelen bir de malum bir ülkede yasıyoruz hocam simdi 102k plan yaparsanız ufak ufak zamlar gelir 105 e falan gelir size bence dedigim gibi alınır ama size kalmış
  2. xSparkua.

4080 Super Yerine 5000 serisini beklemeli miyim?

pek bilgim olmasa da en ağır işlerde bile 4080 super bence 10 yıl gidicek bi kart bence almanız ama size kalmıs tabi
  3. xSparkua.

Hayatımda ilk defa bilgisayar alacağim lütfen yardım edin

acıkcası benim düsüncem tr de yaşıyoruz 1 hafta sonra zam da gelebilir f/p indirim sistemde bence alın gecin tabi bu benim düsüncem
  4. xSparkua.

VOLTA VSM Mİ YOKSA MASAÜSTÜ PC Mİ ÇOK KARARSIZIM BÜYÜK DEĞİLİM

yani kendini ona göre değerlendir hangisinde daha cok zaman gecirirsin v.b
  5. xSparkua.

Beyaz kasa dizmek para israfı mı sizce ?

hocam emin olun aynı hisler var diye beyaz setup kurdum ama beyaz kasa komple beyaz oldugu icin rgb siyaha nazaran o kadar güzel gözükmüyor su an 0 dan bilgisayar toplasam gider siyah toplardım bütün ısıkları beyaz kullanmayacaksanız ama size tavsiyen gidin ekipmana monitöre ve ya odanızı...
  6. xSparkua.

Beyaz kasa dizmek para israfı mı sizce ?

tam olarak hayalimdeki ve cok estetik bi görüntüsü olan beyaz bir kasaya sahip biri olarak söylüyorum tamamen gereksiz ve boşa para israfı ilk 2 hafta dikkatini cektikten sonra yüzüne bile bakmiyosun kasa masamda olmasına rağmen
  7. xSparkua.

BEYAZ SİSTEM SETUP ÖNERİSİ TOPLAMA!

hocam gercekten doğru beyaz setup kullanıyorum ışıkların daha az belli olması bi süre sıkıyor benim komple setup beyaz
  8. xSparkua.

Beyaz Sisteme Az Kaldı

lian li beyaz setup kullanıyorum cok tatlı duruyo lian li den devam etmeni öneririm
  9. xSparkua.

30000-32000tl monitörsüz sistem önerir misiniz

30-32k arası intel ve nvidia hazır sistem önerir misiniz arkadaşım için alıcaz bütceyi aşamayız bu fiyata önerirseniz süper olur
  10. xSparkua.

Gençer gaming güvenilir midir?

daha önce 3 sipariş vermiş biri olarak konuşuyorum 2 hafta önce 2 tane ürün aldım ikiside aynı gün kargoya verildi 2 gün içinde ulaştı ama verdiği takip numaraları asla çalışmıyor 9 gün önce gene bi sipariş verdim 8 gün kargoya verilmedi 2 kere mail attım ürün stoğumuzda yoktur tedarik...
  11. xSparkua.

Ürünlere göre fiyat iyi mi?

https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-240-intel-amd-uyumlu-240mm-radyatorlu-2x12cm-p12-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00046a.html?ref=akakce&v=1.66.2...
  12. xSparkua.

Ürünlere göre fiyat iyi mi?

yanlış bilgi vermek istemem ama yanlış bilmiyorsam o sıvı soğutma modeli hem pompa hemde fan olarak kronik sorunlu diye biliyorum hocam ve 2700 tl etmeyecek bir sıvı soğutma
  13. xSparkua.

Bu bilgisayar ne kadar eder ekran kartsız

13e bırakıyım dedi hocam sizce alınır mı
  14. xSparkua.

şimdi ekledim hocam kusura bakmayın valla unutmuşum 5 5600x var
  15. xSparkua.

üzgünüm işlemciyi yazmayı unutmuşum 5 5600x var kusura bakmayın işlemcili ne kadar eder
  16. xSparkua.

Asus Rog Strix B550-A R5 5600X Corsair Vengeance RGB Pro 4x8 3200mhz cl16 Beyaz CX650F RGB Beyaz psu MSI MPG Gungnir 110R Beyaz Corsair H100i Elite Capellix 240mm Beyaz sıvı soğutma Samsung 970 Evo 500GB M2 SSD hepsinin kutu fatura garantisi var abim satıyor kendime almayı düşünüyorum...
  17. xSparkua.

17.500TL Monitör dahil sistem önerir misiniz

konu başlıkta 17.500 e monitör dahil hazır kasa arıyorum öneriniz var mı
  18. xSparkua.

30K Bütçeye Kadar Pc

rez bende laptopu satıp yakın zamanda bu bütcelerde pc arıyorum
  19. xSparkua.

Kasamı ne kadara satabilirim orta-yüksek

Z590 Gaming force 4x8 hyperx fury 3600mhz cl 17 ram 3060 ti rog msi c360 sıvı soğutma i5-11400f corsair cx650f modüler psu beyaz cs3030 m2 ssd 500gb 500gb adata ssd var sata gamepower warcry ne kadar eder acaba sıvı soğutma dışında hepsinin kutu fatura garantisi var sıvı soğutma yurt dışı
  20. xSparkua.

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim

evet anakart neredeyse işlemcinin 2 katı fiyatında direk kasa satılmazsa tek tek satıcam hocam
Top Bottom