Arama sonuçları: *

1. X

Sistem yorumlar mısınız topladım ve alacağım bu hafta parçaları

hocam aslında esas planım bu sistemi alıp 7 ay 8 ay sonra falan ekran kartını yükseltmekti bu yüzden şuan düşündüğümde de işlemciyi düşürüp sistemi bozmak istemiyorum.Siz nasıl yorumlarsınız bunu
  2. X

hocam darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyememesiydi sanırsam doğru mudur? 1719165592 hazır sistem almak çok istemiyordum ama bi bakacağım açıkçası
  3. X

hocam ekran kartına maksimum bu fiyata cıkabiliyordum 16300tl ekran kartı için.Monitör hariç kasa toplam 58k
  4. X

Valorant oynayacağım. Anakart : MSI MB B650 Gaming Plus WiFi AM5 DDR5 6000MHz (OC) Atx İşlemci : AMD Ryzen 7 7800x3d Ekran Kartı : ASUS Dual GeForce RTX3060Ti 8GB 256Bit GDDR6X (DUAL-RTX3060TI-O8GD6X) RAM : G.Skill 32GB(2x16) TZ5 Neo RGB EXPO 6400MHz CL32 DDR5 SSD : Kioxia Exceria Pro...
  5. X

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3D li valorant amaçlı topladığım bu pc yi yorumlar mısınız?

Buraya dikkat çekerim : hocam evet ekran karti da FPS etkileyen bir faktör biliyorum farkindayim ancak bakın birçok test videosu izledim(isteyen YouTube da bulabilir) 3060 in fps performansı hepsinde 4070supere ya yakın ya da 4070 superden daha yuksek çıktı.Benim 3060 tercihimdeki sebep şu...
  6. X

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3D li valorant amaçlı topladığım bu pc yi yorumlar mısınız?

Hocam peki benim seçimim de r7 7800x3d yi çok iyi şekilde soğutur benim işimi görür değil mi? Fazlasında gözüm yok.Aksi takdirde sorun yaratacaksa arctic bakabilirim.
  7. X

Hocam öncelikle çok sağol bu yorumun icin.Malum,kayıt alıp yayın açacağım için almışken biraz sağlam bişey toplayayim dedim.Sana da başarılar derecen çok iyi🙏
  8. X

Kanka başlığı ve first ment i okumadin mi Allah'ım kimlerle tartışıyoruz ya hadi abisi iyi geceler yat uyu
  9. X

İyide ben FPS oyuncusuyum benim işime yaramayacak ki.Yani en azından değer bı fark yaratmayacak.Battlefield ya da COD oynamıyorum beni karıştırma
  10. X

Ulan dandirik parçalar diyorsun attığın sistemdeki anakart GALAX LA GALAX.Bide 7800x3d ye hava sogutuculu hazır sistem atiyorsun.Ne ictin sen dayi?İyi misin?Sırf ekran kartının adı 4k serisi diye mi tatmin ediyorsun kendini.Ben yazmisim amacimi sence benim amacima 4k serisi fazla değil mi?Ekran...
  11. X

Hocam siz benim niyeti anlayamamışsiniz.Ben ekran kartını yukseltcem diye diğer bileşenleri dusuremem o zaman alacağım performans çok daha - ye gider ben zaten açıklama kısmına yorumlara yazmışım amacimi.Sirf bir ekran kartı (bilinçli bir şekilde) düşük tutulduğu için şu sisteme çöp muamelesi...
  12. X

Hocam alacağım gpu nun markası Asus olduğu için bu kadar guvenebiliyorum ısınma konusunda gpu ya.Ayrica valorant oynayacağım zaten low ayarlarda ne kadar isinabilir ki
  13. X

fotoğrafı görmemişim direkt siteye baktım kusura bakmayın 1717281535 peki fikir alışverişi için soruyorum : sırf ekran kartı 4000 serisi olsun diye diğer yan bileşenleri azaltıp ekran kartını yükseltmek ne kadar mantıklı olur?
  14. X

nasıl yapmıyor hocam https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/1nt1ci/1/general-tasks/1920x1080/
  15. X

hocam ekipman monitör hariç parçalar 67k civarına tekabül ediyor.4070 super bu işlemcinin hakkı biliyorum ama benim için a dan z ye gereksiz masraf olur.Testlerde de 3060 bana yeterli geldi.Ama ileride sistemi revize edersem (ki illaki ederim) ekran kartını yükseltebilirim. 1717280767 ilk pc'm...
  16. X

dipnot: bu işlemci ve ekran kartının oyun testini izledim ve bottleneck calculator sitesinde test yaptım.Darboğazla ilgili hiçbir şeye rastlamadım ve youtube da izlediğim valorant testinin fps değerleri fazlasıyla tatmin etti. 1717280007 gerek var mı hocam bana bu işlemcinin değerleri tatmin...
Top Bottom