Arama sonuçları: *

1. xthepatates

8.800TL' ye bütçe dostu, valorantta 400 fps veren sistem dizmek.

Pencereli mod + performası en çok etkileyen doku kalitesi en yüksekte. Düşük ayarlarda doğru overclock ile ve diğer nvdia ve windows ayarlarınıda işin içine kattığımızda 400fps vereceğini kabul edecekmisin peki sen. Ek olarak telefonum biraz sıkıntılı videonun başını görmedim.
  2. xthepatates

Grafik ayarlarını göstermese bile orta/yüksek karışık olduğu, yerdeki, duvardaki vb detaylardan belli. 250-350fps arası gidip geliyor. Ortalamada 285fps veriyor. Low ayarlarda, gpu, cpu, ram overclock ile bazı performans ayarları ile birleştirildiğinde çok rahat 400fps e yaklaşır hatta...
  3. xthepatates

Hiçbir performans ayarı yapılmadan orta grafiklerde avg. 340 fps vermekte. Herhangi bir atma tutma yok. 1722465247 .
  4. xthepatates

Hocam ilk olarak doğum gününüz kutlu olsun. İşlemli / hor kullanılmış anakart ve psu nun doğurabileceği sonuçlar kötü. Eğerki testleri düzgün yapılırsa ve bir sıkıntı gözükmüyorsa neden olmasın.
  5. xthepatates

Madem bu kadar tehlikeli bir şey yaptı, imha etmek daha doğru olur gibime geliyor. Şuanda zaten insanlar kendi bilgisayarlarından değilde proxychainin de yardımıyla başkasının adına açılmış aws, azure gibi sanal makinaları kullanmakta
  6. xthepatates

Bununla uğraşmak yerine çok kolaylıka rat atılabiliyor. Birinin bunun için uğraşacağını hiç sanmam. En basit pdf e , jpg ye bile rat atılabiliyorken.
  7. xthepatates

Hocam biraz daha açıklayabilirmisiniz
  8. xthepatates

Hocam işlemcide birsürü parametre var test etmek için. Fakat depolama birimini test etmesi kolay ve çoğu m2 ssd nin 2. El fiyatları sıfır fiyatlarının çeyreği veya üçte biri kadar. Burada büyük tasarruf edebiliyoruz.
  9. xthepatates

Öncelikle herşeyi sıfır almak en sağlıklısıdır fakat durumu iyi olmayıp oyun oynamak isteyenler için bu listeyi hazırladım. Listeyi hazırlarken olan fiyatlar bunlar, zamanla inip çıkabilir. Ekran kartı: rtx 2060 temiz 2. El 3500tl İşlemci: Ryzen 5 5500 sıfır 2650tl Anakart: msi b450m-a pro...
  10. xthepatates

WoW için 2. El Önerileri

Benim önerim şu şekilde: Pc yi satıp 10k ya tamamlarsa, Temiz 2. El Rx 580 8gb 2.000tl Temiz 2. El Ryzen 5 3600 1.800tl Sıfır mesh kasa 1.000tl Sıfır asrock b550-m 2.200tl Sıfır 600w psu 1.200tl Sıfır 8gbx2 DDR 4 ram 1.000tl Sıfır 512gb m2 ssd 800tl Böylece toplam 10k oluyor. Fakat 2. Elde daha...
  11. xthepatates

WoW için 2. El Önerileri

Etiketledikten sonra fark ettim maalesef
  12. xthepatates

WoW için 2. El Önerileri

@MuratTheFounderOfGariban
  13. xthepatates

💸40k YA TOPLADIĞIM SİSTEMİ YORUMLAR MISINIZ? (daha almadım)

Hocam uyumsuz ve saçma olmuş. Hazır sistemlere yönelin derim.
  14. xthepatates

💸31K Topladığım Sistemi Değerlendirin.🧐

H.o. fakat ekran kartını daha yüksek bir şey bakabilirdiniz. İşlemci için stok fan yetersiz kalacaktır ve günümüzde 500gb ssd yetersiz kalıyor. Fark ettiğim üzere sizinde rgb takıntınız var. Bunun için internetten ekstra bir rgb güç kablosu alırsanız, birde rgb li güzel bir işlemci soğutucu...
  15. xthepatates

R9 5900x + 6600xt sistem ne kadar eder?

Ekran kartını sat 7800xt ye falan geç bence.
  16. xthepatates

Ryzen 5 5500 / GTX 3060 8 GB toplama kasa alınır mı?

Bu fiyata sakın alma
  17. xthepatates

Bu sistem nasıl kendim topladım 2. el ekran kartı alacağım ayriyeten

Özellikla kasa tarafında daha kaliteli bir kasa yada psu suz kasa alıp kaliteli bir psu alın. Veya 23k ya ddr5 aynı islemcili 6700 vardı sanırım. Onu alıp ekran kartını satarsınız ardından çok daha iyi bir ekran kartına geçersiniz
  18. xthepatates

Bu bilgisayar ddr4 mü ddr5 mi

Bilgisayarı önümüzdeki ağustos ayında satacağım. Mac e geçeceğim. Fakat performans farkı için bunu iptal edip 1.5k daha eklememe gerek varmıdır?
Top Bottom