Arama sonuçları: *

1. yakamoz07

Yayın bilgisayarı nasıl olur? Canlı yayında iki bilgisayar nasıl senkronize edilir ?

Oyun oynamicam sadece yayın açıcam ekran kartı yinede önemli mi ?
  2. yakamoz07

Yayın bilgisayarı nasıl olur? Canlı yayında iki bilgisayar nasıl senkronize edilir ?

alıcağımdan değil benim sadece merak ettiğim 2 bilgisayardan nasıl yayın yaparım bunun için ne gerekli yayın açıcağım bilgisayarın sadece işlemcisi ram i iyi olsun yeter öyle değil mi yanlış mıyım ?
  3. yakamoz07

Ama sadece yayın açıcam oyunu başka bir bilgisayardan oynicam onun için sadece işlemci ve ram yeterli demi ve biliyorsanız iki bilgisayarı yayında nasıl senkronize edeceğim ürünü biliyor musunuz ?
  4. yakamoz07

Sadece işlemci üzerinden yayın yapıcam yayın açılan bilgisayarın işi sadece yayın oyunu başka bir bilgisayardan oynicam ve oyunu oynadığım bilgisayardaki oyunu yayın bilgisayarına aktarmam için hangi ürünü kullanmam gerek bana gösterebilir misin ? Benim 2 bilgisayardan yayın açmaktaki amacım...
  5. yakamoz07

Yayın bilgisayarı için Ryzen 5 3600 16g ram Gt 1030 Bu parçalar yeterli mi ?
  6. yakamoz07

Yayın açmak istediğim bilgisayarda oyun oynamicam sadece yayın açıcam bunun için işlemci ve ram önemli mi ekran kartı olmasa da olur mu? Yayınının açık olduğu bilgisayarı oyunu oynadığım bilgisayara nasıl bağlarım yayında ikisini birden nasıl kullanabilirim ?
  7. yakamoz07

Canlı yayın platformlarında sadece canlı yayın açmak için bilgisayar toplarken işlemci mi önemli ekran kartı mı ? Bir bilgisayardan canlı yayın açıp, ikinci bilgisayardan oyun oynayıp ikisini senkronize bir şekilde kullanmak için ne gerekli ?
  8. yakamoz07

İntelmi AMD mi ?

Selamın aleyküm Eski nesil intel işlemci var bilgisayarımda ama yeni bilgisayar almak istersem amd üzerinden toplarım
Top Bottom