Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Asus p5g41c-m lx anakart sistem toplama

hocam 10k bütçeniz varsa ikinci el bir sistem toplayabilirsiniz amd işlemcili güçlü bir sistem ddr4 sistem toplanır rahatça
  2. ynsemreuzun

ALACAĞIM bilgisayarın özelikleri sizce iyi mi? DÜŞÜK BÜTÇE

fps değerlerini ne güzel de sallamışlar bayılırım böyle ilanlara :D
  3. ynsemreuzun

110k bütçeye olabilecek en iyi sistem tavsiyesi

hocam oyun odaklıysa amd tavsiyemdir ve gelecek yıllarda çıkan işlemcileri amd de anakart değiştirmeden takabiliyorsunuz soket desteği uzundur amd nin ama intel 1-2 yılda bir soket değiştiriyor işlemci olarak 9800x3d ekran kartı olarak rtx 5080 den aşağısına inmeyiniz
  4. ynsemreuzun

Böyle bir PC topladım bir sorun var mı yardımcı olur musunuz ?

hocam anakartı değiştirmeyin colorfolun anakartı pci 5 0 destekli bir anakarta ve fiyatında rakipsiz yani ileride 9800x3d gibi işlemcileri için uygun 9.nesil işlemciler bildiğimiz gibi 5.0 da maks performans veriyor geleceğe yatırım için bence sizin seçtiğinizden devam edin buyrun linkten...
  5. ynsemreuzun

35.000’e bu sistem alınır mı?

hocam sistemi alıp uzun yıllarca hiçbir parçasını değiştirmeyip kullanacağım diyorsanız bir nevi alınabilir daha iyi seçeneklerde olabilir fakat dediğim gibi mevcut anakartınıza takabileceğiniz max parçalar bunlar 1738837021 7600x3d li 3080 li sistem zorlanabilir belki
  6. ynsemreuzun

Pc mi yükseltiyorum hangi parçaları öncelikli yükseltmeyliyim

hocam mevcut anakartınız A320 model olduğu için yapamazsınız B ve X serisinde OC mevcut ama 5600 takıp rahatça kullanabilirsiniz
  7. ynsemreuzun

Pc mi yükseltiyorum hangi parçaları öncelikli yükseltmeyliyim

hocam size benzer bir sistemim vardı işlemcimi bios update yapıp 5600 e çektim gözler görülür büyük ölçüde performans farkı var tavsiye ederim
  8. ynsemreuzun

Bilgisayar topluyorum. Destek olabilir misiniz??

hocam o kadar detaylı bilmiyorum ama tavandan 360mm sıvı soğutucu desteği olan kasaya bir şey sığdıramamak daha zordur tabi 4 fanlı 5090 ana sahipseniz o ayrı :)
  9. ynsemreuzun

geleceğe yatırım için daha mantıklı geldi hocam bütçe sizin değerlendirilebilir (y)
  10. ynsemreuzun

tavandan 360 destekli açılıp kapatılabilen dolap mantığı temperli cama sahip bir modeldir beyazıda var aynı fiyatta https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-amiral-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-fiyati,530405867.html
  11. ynsemreuzun

hocam anakartı bu model yaparsanız ileride 5000 serisi ekran kartı taktığınız işlemcinizi 9000 serisine yükselttiğinizde veri yolunuz pci 5.0 olacağından maksimum performans almış olursunuz 8 9k lık b850ler ile aynı veri yoluna ship fiyatında rakipsiz bir anakart...
  12. ynsemreuzun

35-38 bilgisayar tavsiyesi

hocam colorful un bu modeli b650 olmasına rağmen pci 5.0 destekli yani b850 ile aynı veri yoluna sahip ve fiyatına göre gerçekten iddialı bu özelliklere sahip olması değerlendirebilirsiniz marka pc toplamıyorsanız...
  13. ynsemreuzun

2. El RTX 3060 TI AMD Ryzen 5 5600x sistem alınır mı?

hocam ederi fiyat olmuş çok uygun biraz fazla iddialı olur ama alınabilir dolu sistem her şey var 1738534618 hocam düz 3060 12g ti versiyon sadece 8g
  14. ynsemreuzun

Gtx 1050 ti için sistem toplama

güzel fiyat performans dizmişsiniz hocam (y)
  15. ynsemreuzun

R5 3500X GTX1660Süper 8GB 16GB Ram 512Gb SSD 9000TL Alınır mı? ACİLLL!!!

hocam bir fikrim yok malesef dediğim gibi duymadım
  16. ynsemreuzun

hocam anakart markasını ilk defa duydum işlemcinin 3070 e kadar kaldırır bilgisi yanlıştır 1737960628 ips panel 165 hz 180 hz modeller sıfırları 4kdan başlar yine ikinci ele yönelebilirsiniz hocam fiyat biraz daha düşer
  17. ynsemreuzun

ACİL : Bu sistem bu Takasa Sizce Alınır mı ?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-msi-rtx-4060-ti-gaming-x-slim-16g-a620m-e-16gb-ddr5-ram-500gb/ buyrun hocam sizin yazdığınız sistemdeki parçalardan daha kaliteli parçalar var 35k
  18. ynsemreuzun

oynatır hocam tüm oyunları açar ekran kartınız 6 gb onu yanlış yazmışsınız ekran kartı ve anakart hangi markanın acaba sonra kasanın hava akışı nasıl ne kadar süredir kullanılıyor furmark test sonuçları nedir gibi sonuçları öğrenmeden almayınız
  19. ynsemreuzun

İkinci el bu sistem ne kadara alınmalı?

ryzen 2600 rx590 16ram 500m2ssd rgbkasa 550w pc yi iki hafta önce 8 buçuğa aldık hocam bir arkadaşıma eğer sizin söylediğiniz pc fiyatları buna yakınsa tercih etmeyiniz
  20. ynsemreuzun

PC den kapsamlı anlayan birisi bakabilir mi?

hocam çok piyasayı bilmediğinizdendir bir sürü içerik üreticisiyle anlaşmalılar ve yıllardır sektördeler bence araştırdıktan sonra duymadım demek biraz mantıksız olur
Top Bottom