Arama sonuçları: *

1. Y

4070 sistem mi 7800xt sistem mi

ben 2 kart arasındaki fiyat farkına bakmadıjm zaten. dedim sana farkında isen. eğer cidden böyle ise yüksek fiyat isteyen satıcıdan almazsın olur biter. ille düşük satan biri vardır.
  2. Y

şimdi ben 2 kart arasındaki farkı bilmiyorum ama 7800xt aynı performansı veriyora neden ucuz olsun ki? amaç ne? sen işini görüyor mu ona bak.
  3. Y

konudan bağımsız aynı olayı gtx980 vs rx480-580 için de yaptılar. şimdi aynı siteler 580 i daha iyi diyor :D
  4. Y

Rx 570'li Sistem yükseltme için Anakart önerisi

ripjaws benim de övdüğüm ve nalet olasıca kurtulamadığım bir model. gerçekten güzeller ysw. normalde intel ready dir ripjaws serisi ama amd ile de uyumlu.-muhalefet olacam diye çıkıp gelicek arkadaşlar bir ripjaws alırsa kutusunu bi kenarında illle intel ready yazdığını görür. -
  5. Y

mk vs modeller tam mk yaw. işlemciyi limitliyorlar. aldın mı biraz kallavi bi model alacaksın. yoksa işlemciyi throttleye zorluyor anakart. sadece anakart değiştirip %50 yigeçen farklar alabildiğimiz kombinasyonlar oldu. özellikle ilk nesil ve 2. nesil am4 sokette bu çok oluyor. vrm diye bi şey...
  6. Y

yuh devenin nalı. yaw 1000 lir daha ver. sarı siteden x470 rog ya da giga al geç. buna o para vderilmez be. valla ben 15 gün öne x470 aorus aldım. biraz da gereksinimden. hem oc imkanı hem x470 hem de pci 4.0 sli cf imkanı oldu. buna bu paralar verilmez abi. 2500 den yukarı anakarta para...
  7. Y

anakartı sat. yerine b450 s2h al. rami tek 16 al. 16 artık sınır. seneye üzer seni. seneye eline para geçince 1 16 daha alırsın. fıstık olur. ha ille 2x8 alıcam dersen de anakartı 4 ram yataklı bi şey al. seneye çok üzüleceksin demedi deme. hayırlısı olsun.
  8. Y

İkinci el CPU ve GPU alırken nelere dikkat edilmeli?

Sifir diye 24 inc samsungun onume koli bandi cekip koymuslar ilana. Dev indirim bi de :)
  9. Y

Bu konulari bilemem. Ama ben aldigim bilesenleri boyle test ediyorum. Bu sekilde teste sokacagimi medaj attigim kisiler de ya kiviriyor ya engelliyor. Neden acaba dusun:) Islemci olarak halk arasinda abi goruntu versin yeter mantigi var. Ama kisa devre ya da degrade denen olgular turkiyede...
  10. Y

Islemciyi sisteme taktiginda ekran karti pci 8x mi 16 x mi calisiyor bak. Gpu stres testine sok. Mavi ekran yemiyorsan o kisim saglamdir. PRime 95 stresi cekirdeklerin saglamligina bakar. Mutlaka ama mutlaka dual kanal ram bagla. Anakart kitapcigindan bakarak ramleri dogru taktiginda hala...
Top Bottom