Arama sonuçları: *

1. Y

Aktif bilgisayarımı geliştirmek istiyorum.

Benim elimdeki SSD kullanmamda bi sorun olmaz dimi ?
  2. Y

Hocam rx560'Da display port yok sanırım sonumuz am4 soketli bir sisteme geçiş yapmak.
  3. Y

Çözüldü✓ Ekran kartı ve anakart konusunda çıkmaza düştüm yardım edin !

Öyle yapmayı düşünüyorum. Bunun için ekran kartından biraz kısmayı düşündüm. Biraz daha ucuza ekran kartı önerisi yapabilir misin ? Dediğim gibi sadece valorant ve lol oynuyorum 230-240 fps bandı benim için yeterli olacaktır.
  4. Y

Hocam ekran kartını ben daha ucuza kaçmak istesem saçma mı olur şuanki kullandığım çok eski olmasına rağmen bence oldukça iş yapıyor ekran kartı önerebilir misiniz 5-6k bütçeye.
  5. Y

Kutulu 3600 bulamadım da o yüzden sordum.
  6. Y

Hocam işlemci olarak AMD Ryzen 3 3200G bunu alsam nasıl olur ?
  7. Y

Tekrardan bi hazır sistem istemiyorum ama elimdekileri geliştirmek içinde kafadan 15-20k arası gider diye düşünüyorum. Bu yukarıda attığım sistem benim için yeterli olmaz mıdır acaba ?
  8. Y

Şu şekilde bi öneride bulundular yeterli olur mu ve bu sistemle çakışacak herhangi bir durum var mı pek bilgim yok bilgisayar hakkında. Bu alacağım işlemciyi fanlı mı fansız mı almam gerekiyor bilmiyorum kasamdaki fanı bu işlemci üzerinde kullanabilir miyim ?
  9. Y

Tamamdır reisim çok teşekkür ederim. 1765153367 Hocam işlemciyi alırken fansız tray mi fanlı mı almam gerekiyor.
  10. Y

Gigabyte A520M-K V2 DDR4 5100MHz PCI-E Gen3 M.2 USB 3.2 VGA HDMI mATX AM4 Anakart AMD Ryzen 5 3600 ve adet DDR4 8gb ram benim işimi görür mü hocam. Birde tatlı çok pahalıya kaçmadan bi ekran kartı önerebilirsen sevinirim.
  11. Y

i7 3370 işlemci alıp takarsam neredeyse hiçbirşey değişmemiş olacak diye düşünüyorum.
  12. Y

Ramler çok büyük bir bütçe istemiyor zaten hocam komple değiştirmeyi düşünüyorum şuanda.
  13. Y

https://forum.donanimarsivi.com/konu/aktif-bilgisayarimi-gelistirmek-istiyorum.1188095/ hocam burdan yardımcı olursan sevinirim. 0 ürün tercihim olacaktır bütçe konusunda 15k aşmaması tercihim.
  14. Y

Bilmiyorum kral eğer bilgin var ise https://forum.donanimarsivi.com/konu/aktif-bilgisayarimi-gelistirmek-istiyorum.1188095/ burdan bana yardımcı olabilir misin?
  15. Y

Aktif bilgisayar özelliklerim bu şekilde Samsung Odyssey G3 24" 180 Hz 1 Ms Monitörüm var. Sadece valorant ve lol oynuyorum. Valorant da 180 hzi karşılayabilecek bi sistem önerisi istiyorum sizlerden. Şimdiden teşekkürler.
  16. Y

Hocam onu da değiştiririm sorun yok yeter ki siz güzel bir sistem önerin.
  17. Y

Hocam ekran kartına geçmek eyvallahda ekran kartı için anakartta değişmem gerekiyor onun için sizden öneri istiyorum ne alsam daha makul fiyata daha güzel bir fps alırım diye. 1765149539 Hepsiburadadan az önce 2.0 kablo sipariş verdim :) kabloyu tazelemiş olucaz artık o zaman sadece.
  18. Y

Hz işini sanırım 2.0 kablo çözüyormuş fps arttırmam gerekiyor valorantta bunun içine ne gerekiyorsa onu yapmak istiyorum hocam.
  19. Y

Uyumsuz oluyormuş sanırım başka şekilde yardımcı olabilir misin
  20. Y

Tek seferde bütün parçaları alamazsam bile valorant dışında oyun oynamadığım için bana bu dediklerimi karşılayacak şekilde çok da uçmayacak rakamlara önerilerinizi değerlendirip alışveriş yapabilirim.
Geri