Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

1650 mi rx 6500 xt mi

Hocam Rx6500 ekran kartına sahip bilgisayarı iyi diğerine göre. Lakin bir süre sonra kasadan ziyade güç kaynağını değiştirin bence. Daha kaliteli bir marka alın. Ram 16 GB günümüz için ideal. İşlemci de kötü değil. SSD kısmında Kioxa fazlasıyla sistemlerde kullanılıyor.Az çok iş görüyor ama Bir...
  2. ''Wolfred!ghT

Hangi bilgisayarı almalıyım Acil!

Hocam bu tür teknoloji mağazaları senetten ziyade kredi kartı ile ödeme kabul ediyorlar. Kredi kartı ile Bilgisayar almaya babanızın ikna edin. Olmadı internetten sipariş edin. 7K bütçeye şöyle bir sistem alın.(Misal)...
  3. ''Wolfred!ghT

Hocam taksit her yerde olur. Online alışverişlerde bile oluyor. Bence gidin Vatandan Alın. Linkini verdiğiniz sistemlerin fiyatına bunlardan kat ve kat daha iyisi alınabilir. Paranız ziyan olmasın. Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Büyük ihtimalle şehrinizde Vatan Computer şubesi olması lazım.
  4. ''Wolfred!ghT

Anladığım kadarıyla elden alacaksınız. Ve büyük ihtimalle bir büyüğünüz alacak sanırsam. Bu yüzden iki tane seçeneginiz var önünüzde. Hocam öncelikle ilk sistemin işlemcisi günümüz için kötü. İşlemci ağırlıklı oyunlarda performans olarak geri düşersiniz. Bu ekran kartının AMD karşılığı ,R7 240...
  5. ''Wolfred!ghT

Pc hocası gg4 vs Neo 5A 1650S

Eğer ekran kartını iyi soğutabilecek isen 2. Sistem. Olmadı 1. Sistemi çeşitli eklemeler yapıp alın.
  6. ''Wolfred!ghT

Bu Sistemi Alıyorum?

Tamamdır hocam. İleride RTX3060 veya RX6600 XT gücünde ekran kartları takacak iseniz güç kaynağını 550 W üstü seçin. +80 ibaresi de bulunursa tadından yenmez. Şimdiden hayırlı olsun. Güzellikle bir foto atarsınız artık.
  7. ''Wolfred!ghT

Bu Sistemi Alıyorum?

Ram 8 GB gördüğün kadarıyla. Günümüz için bazı oyunlarda sorun yaşayabilirsiniz. SSD'yi değiştireceğini söylemişsiniz.Ondana sebep SSD konusuna girmiyorum.Lakin yine de hatırlatma olarak bu mesajı okuyan arkadaşlara bir bilgi vereyim. Kronik sorunlu bir SSD bu. Güç kaynağı konusunda cimri...
  8. ''Wolfred!ghT

8.500TL Sistem Önerisi

Ah ekran kartına doğru dürüst bakamadım.Kusura bakmayın. Galiba en doğrusu yeni gelecek sistemleri beklemek olacak.
  9. ''Wolfred!ghT

8.500TL Sistem Önerisi

Bütçenizi aşıyor lakin bu fiyata en fazla GTX1660'lı sistem bulunuyor. Eğer bekleyeceksiniz yeni gelecek sistemleri takip edin. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-frekans-v1-ryzen-5-3500x-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx2060-evga-oyun-bilgisayari-p-40236
  10. ''Wolfred!ghT

9-10K Hazır sistem tavsiye

Uh kimse yazmamış. Hocam size şuan pek bir şey öneremeyeceğim lakin bence RX3060 ve RX6600XT aşağısına düşmeyin. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-artemis-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rx6600xt-oyun-bilgisayari-p-39993 Psu sıkıntılı değişmek gerekir. Bütçeyi biraz aşıyor biliyorum...
  11. ''Wolfred!ghT

Pc hocasının cıkardığı sistem alınır mı

Hocam Haziran'dan beri herkes bekliyor.Temmuz'da düşecek dendi, Ağustos'ta düşecek dendi yok. Doların ve pandeminin ters köşe yapıp üreticileri zor durumda bırakması da an meselesi. Arkadaşımız alsın.Bu fiyata daha iyisi gelmeyedebilir. Lakin kesin bir şey söyleyemem.
  12. ''Wolfred!ghT

RTX 3060 + Ryzen 7 3700X Sistem Nasıldır?

Rtx3060 için sanırsam 550W yetiyordu.
  13. ''Wolfred!ghT

Bu Sistem Kaç yıl götürür ?

Rapor et kısmından ''En iyi cevap'' olarak işaretlerseniz pek bir bahtiyar olurum beyefendi :D
  14. ''Wolfred!ghT

Bu Sistem Kaç yıl götürür ?

İşlemci ve ekran kartı fena değil.İşlemci ekran kartını besler.Orta seviyeli bir sistem diyebiliriz. Ram seviyesi günümüz için ideal sınırda. Anakart'ta fena değil. E-spor oyunlarında düşük-orta ayarlarda akıcı bir deneyim yaşatır. Yayın yaptırabilecek bir sistem olması da cabası. Şimdiden...
  15. ''Wolfred!ghT

4200TL 5500XT Pc

Ram günümüz oyunları için yetersiz kalabilir.Aynı ramdan bir tane daha almanız faydanıza. Böyle bir sistemi bu psu'Ya emanet etmek kötü bir seçim olur.Psu'yu değiştirin. Ekran kartı,SSD,Anakart,işlemci ve kasa sirkülasyonu iyi. Bu fiyata kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görüyorum. Fiyatım...
  16. ''Wolfred!ghT

Turbox yada izoly pc lere güvenilir mi?

Ben iyi dedim mi? Sadece şuana dek bir sıkıntı yaşamadığını söyledim.
  17. ''Wolfred!ghT

Turbox yada izoly pc lere güvenilir mi?

Kullanmadım.Kullanan arkadaşım var.Şuana dek bozulmadı.
Top Bottom