Arama sonuçları: *

1. S

15k hazır sistem önerisi

15k ya kaliteli apu mu dizeyim(ekran kartını bi daha ki yıl alıcam) yoksa hazır sistem varsa önerileriniz nelerdir
  2. S

Arc 750 iyi bir kartmıdır

Perfonmansı dısında(youtube üzerinden baktım biraz ,tatmin edici fps ler benim için)dısında yazılımıyla soğutmasıyla vs iyi midir
  3. S

Rx 6700 XT'li Si̇stem Aldim Si̇zce H.o Mu G.o Mu

Ve üst düzeyde degil üst düzey markalar asus msi corsair ve bi kaç tane dahadır
  4. S

Ben kaliteden bahsetmek istemiştim anakart tm asus da b450 ne ,gereside cok bi kalite degil zaten
  5. S

Anakart ram ssd ve kasa yı ikinci elden hızlıca cıkartabilirmiyim bende almayı düşünüyomda bu sistemi ama saydıgım parçalar kaliteli degil ben daha iyileriyle degimek istiyorum
  6. S

Hazır bilgisayar seçimi

Daha iyisi toplanabilir marka (kaliteli marka) toplayabilirsin en azından güçün ssd almaya yetiyorsa ssd al yetmiyorsa depolıcak yerin lazımsa mantıklı hdd almak
  7. S

Sadece ofis için bilgisayar

Tşk
  8. S

Tm tşk
  9. S

Neden ki anlamadım bişe
  10. S

Ofis için almıyomda ben oyun oynamıcam normal günlük kullanımı karsılasın yeter Bütçe:5k yeterli olur heralde Not:laptop olmasın ısınma sorunu vs olur diye düşünüyom o yuzden masaüstü
  11. S

Ne bu sistem stogumu bitti

Ben pek bilgisayar şeylerinden anlamamda sen oyle diyosan oyledir
  12. S

2000 tane stok bittimi şimdi :(
  13. S

https://www.gaming.gen.tr/urun/178131/pc-hocasi-gg6-intel-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-2060-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ 1657735592 Yaw bi cevap verunda yarım saattur kpnuyu yukseltiyom
  14. S

Tebilon #biztoplayalim etkinliği

Gizli sekme acıktı ne calısmamı var smsmkd
  15. S

Tebilon #biztoplayalim etkinliği

Gtx 1660ti li sistem 8500-9000 arası cıksa iyi olur
  16. S

ABdullah abinin tanıtığı sistem alınır mı? göruşleriniz nelerdir ?

Param olsa suan kart biligilerini giriyor olurdum
Top Bottom