Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

sabırsızlığım yüzünden birşeyleri bozmuş olabilirim

gerek yokda format diski hazırlamak, format atmak, oyunları tekrar yüklemek bunların hepsini ailem görmeden yapmak zorundayım baya zor
  2. İsmail Crin

tek bir diskim var malesef. format atarım sorun değil ama ailemin haberi yok. üzülmelerini istemiyorum. bu iş çok zor olacak gibi 1602696882 teşekkür ederim bi deniyeyim ama güvenli modda başlatıınca ne olacak
  3. İsmail Crin

ekran görüntüsü istediniz attım ama cevap vermediniz :( 1602696403 ağ ve internet öğelerini aça tıklıyorum ancak bi yanıt alamıyorum. denetim masası mı bozuldu acaba
  4. İsmail Crin

ama ben başlat tuşuna basamıyorum
  5. İsmail Crin

haklısınız uzun sürünce birşeylerin ters gittiğini düşündüm hata ettim :( nasıl geri yükleyebilirim
  6. İsmail Crin

arkadada vidoe açtıydım öyle :D buyrun ss bu
  7. İsmail Crin

windows updatei nasıl açacağım ki ayarlara vs giremiyorum
  8. İsmail Crin

tamam teşekkür ederim verification doluyor bitince atacağım
  9. İsmail Crin

ekran alıntısı aracının dosya konumunu biliyor musunuz? anca öyle atabilirim.
  10. İsmail Crin

merhabalar windows update yapıyordum uzun sürdü diye reset attım pc ye. sonra olanlar şunlar: başlat menüsü açılmıyor ayarlar açılmıyor microsoft mağazası açılmıyor arama yeri açılmıyor sağ alt köşede bulunan masaüstüne hızlı geçme tuşu çalışmıyor bir programa sağ tıklanmıyor (görev çubuğundan)...
Top Bottom