Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Bu sistemi aldım sizce iyi mi?

Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı anakart olarak?
  2. ŞahinBaşaran

Bu sistemi aldım sizce iyi mi?

Merhaba arkadaşlar bu hazır sistemi aldım sizce iyi mi yoksa iptal mi edeyim? https://www.gencergaming.com/furkan-akman-/-ryzen-5-5600-/-radeon-rx-6700-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3600-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
  3. ŞahinBaşaran

Everest All In One Bilgisayar Çıkarıyor!

Pardon onu görmedim teşekkürler
  4. ŞahinBaşaran

sitesinden bakarak yazdım
  5. ŞahinBaşaran

Güzel ürünleri var fiyatına göre değerlendirmek lazım
  6. ŞahinBaşaran

Hmm ben çok bakmıyorum laptop piyasasına ama bence modele göre değişiyor iyi olup veya kötü olduğu bazı monster laptopları seviyorum
  7. ŞahinBaşaran

Modele göre değişiyor monster iyi bence her modeli değil ama bazı modelleri iyi bence gigabayte sanırım sizin için iyi bir marka gigabayte firmasının bazı modellerini clevo üretti
  8. ŞahinBaşaran

Haklısınız bazı sitelerde 8 bin tl bazılarında stok yok sanırım yeni olduğu için belki stoklar gelince sitelere fiyatı düşer 1616969429 Clevo bence çöp değil çoğu firmaya laptop üreten firma gigabayte monster casper ve daha bir çok firmaya bu firma laptop üretti bu pc'yi üreteni bilmiyoruz...
  9. ŞahinBaşaran

Bilgilendirme için teşekkürler
  10. ŞahinBaşaran

Dediğim gibi markaya bakmak bence yanlış bunu zaten everest üretmiyor sadece özellikleri belirleyip ürettiriyor üretici firma kim onu bilmiyorum laptop kanadı'da var dediğiniz gibi
  11. ŞahinBaşaran

Şu anlık inceleme yapan göremedim yapanlar olucaktır 1616968943 Bencede alınabilir ofis işlerinde çalışıyorsam
  12. ŞahinBaşaran

Doğru 6500tl imiş bu arada 1616968751 Ürünün fiyatı 6500tl arkadaşlar https://www.adresofis.com/urun/everest-everone-eo-24/
  13. ŞahinBaşaran

Çoğu kişi kötü der doğru ama sırf everest olduğu için yani ürünün özellik ve fiyatına bakmadan kötü demek bence yanlış ha ürün iyi mi? orasını ben çok bilmiyorum
  14. ŞahinBaşaran

Ama bazıları gerçekten öyle yapıyor ondan yazıyorum bu forumda çok yok ama yapanlar var hatta bir kere birisine bunun hakkında bir soru sormuştum aynı 2 ürünü sordum ona gamenote olana iyi dedi rampage olana kötü dedi halbuki ürünler aynı idi
  15. ŞahinBaşaran

Monitör değilki bu bir bilgisayar güven vermez konusu için kesin bir şey diyemem önemli olan fiyat özellik ve teknik destek bence
  16. ŞahinBaşaran

Everest markası bildiğiniz üzere gaming laptop çıkartmıştı üreticileri clevo idi ve everest one bilgisayarda çıkartıyor one bilgisayar ne derseniz monitörün içine kasadaki parçaları koyuyorlar monitör bir pc oluyor everest markasıda bunu yapmış üreticisi kim bilmiyorum ürün dış görünüş olarak...
Geri