Arama sonuçları: *

1. 64Bit

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X + RX 6600 XT sistem nasıldır?

işlemci çok güçlü ssd biraz kötü seçim rx 6600xt yeni çıktığı için pek bi bilgim yok ama güçlü kart işlemci tarafında diğer arkadaşında dediği gibi stok fanla tutulmaz o işlemci ben 5600G olanını kullanıyorum güçlü kule fanıyla 50 derecede felan tutuyorum ocsuz haliyle, dolayısıyla o işlemciyi...
  2. 64Bit

2. El bu PC alınır mı?

fiyatı fazla geldi bana 2.ele göre ama işlemcisinin fiyatı çok arttı 2k civarı zaten 4300ge ucuza kendin sıfırını toplayabilirsin gibi geliyor bana kampanya ve indirimleri kovalıyarak aynı fiyata.
  3. 64Bit

Sistemim ne kadar eder?

2500den saydım demedim zaten sıfır fiyatı o elinde ki ürünlerde çok çöp ürünler değil ayrıca 1700 tlden hesaba kattım onuda piyasa araştırması yapman daha iyi olur 2.el satarken burada herkes farklı fiyat verebilir
  4. 64Bit

Sistemim ne kadar eder?

monitör 2500 tl zaten sıfırı ben güncel piyasaya göre fiyat verdim yardımseverlik yapmak istiyorsan daha aşşağısına da sat
  5. 64Bit

Sistemim ne kadar eder?

ekran kartı fiyatlarını tam bilmiyorum o yüzden onu saf dışı kullanarak diğer parçaların 2.elden satış değeri muhtemelen 3500-4000TL arası olur ekran kartına aslında bulunduğun şehirde ki 2.el piyasasına bakarak fiyat biçmen daha mantıklı olur Örn; Muştaki ekran kartıyla istanbulda ki 2.el...
  6. 64Bit

Teknobiyotik APU sistem

apunun mantığı al sonsuza kadar oyna demek değil ki idarelik bir iş illa ki bi ekran kartı takmak istese hem daha pahalıya alıcak sistem dışından alındığı için hemde sonradan uğraşıcak ayrıca overclok olmuyor diye a320m almanın gene mantığı yok işlemci değiştirse 3100 atıyorum alsa gene...
  7. 64Bit

Teknobiyotik APU sistem

alınmaz bence hocam o fiyata abartmışlar dez avantajları saymakla bitmiyor nerdeyse hepsi dez avantajlı parçalar. 1-a320m overclok desteği yok 2-tek kanal ram var performans %50 düşecek 100fps alıyorsan 50 alıcaksın 3- 350w psu koymuşlar içine kasanın 200tl bile etmez ekran kartı alsan gücü...
  8. 64Bit

Sizce alınır mı?Bütçe 6000TL

apuya göre biraz pahalı 2.ele yönelmek istersen 5500 tl gibi paralara güzel ekran kartlı bir sistem de bulabilirsin seçtiğin işlemcinin tek fiyatı 2500tl geriye kalan ürünlerin 3000 tl tutacağını sanmam
Top Bottom