Arama sonuçları: *

1. A

Bu sistem alınır mı?

İşin sırf oyun değilse alınmaz ama sadece oyun odaklıysan amd sistemi al geç.
  2. A

Gaming Gen Cyber-1660s alınır mı?

Bu dönemde daha düşük fiyata bulaman zor alabiliyorsan al ama ilerde düşerse pişman olabileceğin bir fiyatta
  3. A

Maks 3.5k hazır sistem önerir misiniz? ?

460 1610407292 Apu sistem alcan ozmn ama son gunlerde neler toplanmis bilmiyom bir bakmam lazim
  4. A

Sana sunu solim anakart ve islemciyi bir satan bir satici bul ve direk al cok ucuza geliyo ben r5 2600 b450m s2hi 1400e aldim misal geri kalan paraya pciyi tamamlarsin
  5. A

550li sistem alcagina 2. El tek tek parca alip duzgun bisi al ilerde yukseltirsin
  6. A

gaming gen tr indrimdeki 4549tl lik hazır sistem alınır mı?

Fsp en iyi psu markalarından hahaha
  7. A

Vatan PC oem hazır sistem

10400flere bak 0 9.nesil islemci alinmaz artik
  8. A

Vatan zorunlu ise yüz yüze toplarsan bu bütçeye daha uygun bir pc alabilirsin
  9. A

Sistemin kötu yanlari 9. nesil islemci 8gb ram 16 olsa iyi olur Psu bomba gibi adeta Ssd de kronik sorunlu mu bakilmasi lazim çok pahali sistem olmuş
  10. A

Hangisi PC yi önerirsiniz

Sana önerim bana pc toplar misiniz diye farkli bir konu aç ve bütçeni belirt
  11. A

Hangisi PC yi önerirsiniz

Ilk sistemde ssd kronik sorunlu ve 2. Sistemin ekran karti tek fanli ve 2. Sistem az tuzlu 1. Sistemin ssdsini deiştirp bi de 8gb daha ram takarsan tadindan yenmez bi de 2sindede psu markasini goremedim kasayla beraber geldigi icin ne kadar iyiler bilmiyorum
  12. A

Vatan OEM hazır sistem | Rtx 2060 intel i5 10400 16gb ram almaya değer mi?

Sadece Vatan şart diyen aile bireylerine üzülüyorum
  13. A

Hangi sistemi almak mantıklı? Neden?

1. Sistem çok pahali fakat 2. Sistemin sitesi ne kadar güvenli bilemem
  14. A

258 GB BOŞ YERİM VAR NE İNDİRMELİYİM ?

Vega 8 diyoruz knk rekabetci oyunlari oynarsin gta 5ide oynarsin
  15. A

258 GB BOŞ YERİM VAR NE İNDİRMELİYİM ?

R6 gta 5 işte standartlaşan oyunları indir be
  16. A

DA-SISTEM4 GTX 1650 SUPER sistem GTA 6 ve CyberPunk Kaldırır mı ?

Ozmn niye konu açıyor 1 ayda 10 defa konu actilar ayni sistemlerle baksin ilk önce konu acmislar mi acmamislar mi
Top Bottom