Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

Karışık bir tavsiye sorusu

Dram in belli başlı konularda avantaj olduğunu okumuştum formunda başka pek bir bilgim yok şimdi ne söylesem yalan olur. Bu arada bende de Corsair mp600 pro XT var çok memnunum Bence direkt alıp geçebilirsiniz zaten halihazırda bir SSD daha var
  2. AGUMBA

Alabiliyorken alabildiğin en üst seviyeyi almalısın bence çünkü malum her şeyin fiyatı acayip zıplıyor ki 700 TL dediğinde iki İskender parası
  3. AGUMBA

Corsair kasa sepette 4 bin küsur oluyor onu alıp işlemciyi 7600 vey 7600x yapabilirsin bütçe yetiyorsa. Uzun seneler kullanırsın inşallah
  4. AGUMBA

Rtx 4080-4090'lı Sistem önerisi

İnsanlar 50-60 k bandında ROG strix 4090'lar satıyorlar birkaç ay kullanılmış vatan faturalı falan Bence onlardan tercih edip geri kalanını da kaliteli parçalarla dizelebilirsin
  5. AGUMBA

Topladigim sistem nasıl arkdaslar

Ekran kartı ikinci el takıntın yok ise 2. El daha iyi bir kart tercih edebilirsin yarın bir gün bunu satmaya çalışsan çatlasın satana kadar
  6. AGUMBA

Çözüldü✓ Pc alacam Yardım edin !!!

5600 için sıvı soğutucu para israfından başka bişey değil kardeşim seni kandırmalarına izin verme
  7. AGUMBA

beyler bu pc alınır mı?

yalnız şunu bil işlemci test işlemci yani üstünde fan yok ekstra fan almak zorundasın sana tavsiyem ıdcooling alabilirsin ben aldım memnun kaldım 20 derece gibi bir fark yaptı bu arada thermal grizzly kyronout 1 gr termal macun da alıp sürdüm bu ikisinin kombosu işlemci konusu tamamen kapatmama...
  8. AGUMBA

HAZIR SİSTEM KIRIK CAM KARGO YARDIM

Öyle bir şey derler işe hemen elindeki videoyu göster birazcık ters yap oradakilere dava edicem falan de muhtemelen hemen yumuşarlar he baktın olmuyor müşteri hizmetlerini arar durumu anlatır elindeki kanıtlarla mail ataraın süreç başlar
  9. AGUMBA

HAZIR SİSTEM KIRIK CAM KARGO YARDIM

Sıkıntı yapma her türlü değişim yaparsın en olmadı tüketici hakem heyetine başvurdum e devlet üzerinden elindeki kanıtlar ile beraber malın ayıpsız versiyonu ile değişimi, ayıp oranında indirim veya direkt ücret iadesi talep edebilirsin
Top Bottom