Arama sonuçları: *

1. Aizen

Turbox mu? İzoly mi?

Arkadaşlar 2 de çok iyi markalar siz ne istiyorsunuz bu markalardan adamların hakkını yemeyin adamlar yaptı diye siz yapamıyorsunuz diye adamlara laf etmeyin haaa sakınn günah günah.(!) !!!!!
  2. Aizen

Arkadaşlar bunu almayo düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz

İstediğini oynarsın kaçırma bu sistemi ama ram ya da anakart yükseltmesi yap ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum.Stoklar bitebilir elini çabuk tutsan iyi edersin anakartı b450 yap bütçen varsa. 1622617078 Birde ssd yi patriot burst yapın.
  3. Aizen

Nasıl bir pc ? Yorumlayabilir misiniz ?

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/ Ryzen 3 3200g seç anakart ya da ram yükseltip böyle bir şey alabilirsin.Sana önerim anakart yükselt işlemci r3 3200g seç üstüne monitör paran kalıyor ileride 8gb ram alırsın daha sonrada 1 sene sonra falan ekran kartı fiyatları kendine gelince...
  4. Aizen

Bu fiyata Alınır mı? yardim edermisiniz

Dostum ben sana açık konuşucam beklemezsen kendi zararına olur gtx li sistemin olur herkes uygun fiyatlı rtx sistemler toplamaya başladı bekle bir tanesini al alamıyorsan da stokları bekle.
  5. Aizen

bu sistemlerden hangisi alınır?

Hiçbiri psularında dolayı
  6. Aizen

Sizce Bu hazır sistem alınır mı ?

Anakart yükseltin birde patriot ssd alın ssd yi çıkartıp.
  7. Aizen

Sizce Bu hazır sistem alınır mı ?

Orta ayarlada 60 fps oynamazsınız psu çok kötü 12v kanalından 204 watt veriyor ssd sorunlu.
  8. Aizen

Teşhir bilgisayar alınır mı ?

Asla alınmaz üstüne birde teşhir diyorsunuz.
  9. Aizen

İzoly sistem savunanlar ile vs

Belki forumda en çok benimdir bu firmalara laf eden ve bir şey diyeceğim arkadaşlar boş verin alsınlar alsınlar sonra yaptığı hatayı görsünler size bir video atacağım ve biraz gülelim zamanında çok insan uyardım çok yardım etmek istedim ama beyinleri almıyor. İlk önce bunu izleyin: (İlk 5...
  10. Aizen

Turbox Hazır Sistem Felaketi

Arkadaşlar şu konuşmaya bakar mısınız Allah askına ?
  11. Aizen

Monitör hakkında bilginiz var mı :D ?
  12. Aizen

Beyler şimdi bu adam bu kasanın içini nasıl temizleyecek merak ediyorum.
  13. Aizen

8GB ekran kartı mı hemen almalıyım artık 580 hangi modeli bilmiyorum ama cayır cayır yanıcak.
  14. Aizen

Aynen monitöre ne gerek var sonra alırsın alana kadar televizyona bağlarsın ya :d.
  15. Aizen

Hayır akıl var mantık var sistemin psu su belli değil cs go da 2. bomba olarak kullanılıyor anakart ve işlemci zaten 2. el ekran kartı 580 iyi ama 1650s varken alınacak bir kart değil çok saçma monitör hakkında bi bilgim yok benim kasa zaten hava akışı yok.Birde yan camı açılırsa garanti...
  16. Aizen

Kanka her yerde turbox sistem aldırmamaya çalışıyorum.
  17. Aizen

:D cidden üzüldüm sistem ddr3 inanılmaz bir şey ve turbox alanlara laf anlatmak imkansız.
  18. Aizen

Ne yazık ki biri yine aynı tuzağa düşmüş sizde yorumlara devam ederseniz iyi olur arkadaşlar.
  19. Aizen

Gigabyte gtx 1650 pişman eder mi?

Bende kullanıyorum çok iyi bir kart ben 800 tl ye almıştım 1 sene önce vatandan her oyunu oynayabiliyorum kötü bir kart değil sadece şuan fiyatı çok yüksek ölü piyasası yoksa güçlü.
  20. Aizen

Gigabyte gtx 1650 pişman eder mi?

rx 570 ten kötü bir kart.
Top Bottom